Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytí už mám doma od čtvrtka a od té doby pořádně vyrostli dělaj mě jen radost přemýslím nad scrogem ale to uvidíme jak to bude vypadat za těch 14dní jinak už těd skouším na kytí LST tak uvidím
Na fotce kití před ohýbáním
Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)
jinak jsem v pátek podával zálivku s poloviční dávkou AB, zítra už snad pořídím pořadné hnojky aspoň grow složku aby měly slečny pořádnou stravu jinak stále čekám na rady nebo připomínky, tak zatím a growu zdar.
Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)
tak dneska jsem zjistil že jsem LST techniku aplikoval uplně špatně, ja ohýbal jen dolu hlavní větev ,ale správně musí jít až pod úrověn ostatních vedlejších výhonků takže jsem dneska kytiz převázal a uvidíme jestli sem to udělal OK, zítra hodim nějaký fotos.
(B. Marley)
takze dnes zalito každá půl litrem vody s koncentraci ABčka 7ml na 1.5l vody kytí krásně rostou každým dnem víc a víc. Zítra dodám foto. Jinak už začali pěkně vonět přítelkyni to moc nevoní takže na dobu květu budu muset pořešit nějakej pacháč, myslíte že dobrej pc venťák na 12V profoukne ten uhlíkovej filtr do digestoří jinak jsem našel na webu nějakej absorber vůní tady na gshopu
čau, taky stavim skřin a premyslim jak potom s pachem... Pc vetraček jsem zkousel podle nejakyho navodu tady kdyz jsem jel uplně micro micro a ač tam u navodu na vyrobu tvrdil typ ze to profoukne jak nic tak me ani trochu takze mam objednanej VKO 103 m/s nebo tak nejak a to uz snad pujde... o tech voňavkach jsem taky premyslel ale po tom jak mi smrdela skřinka jen s 30w a jednim koštětem tomu moc nevěřim :-D možna jen jako kombinace s nejakym funkčnim pachačem...
no právě taky tomu moc nevěřim tak jsem se chtěl zeptat za ty prachy můžu mít nějakej lepší venták a zbastlim k tomu nějakej pacháč no ale uvidim jak budou holky moc vonět ale když už jeduo těd tak nechci vědět jak budou cítit v květu.
(B. Marley)
no tak potom dej vedet jak to vyřešiš, ja se do toho za chvili taky pustim a budu muset nejakej filtr udělat, ale ty kupovany jsou drahy nehorazně... Ale bez toho to nejde, ti mozna prijde ze to neni tak hrozny kdyz v tom jsi porad ale kdyz pak prijde nekdo cizi tak ho to praští do nosu uz o tři patra vyš a ty si myslis jak je to v poho :-D že sam skoro nic necitiš :-D
no je vpoho ale bejt tebou šel bych třeba už do 100W nebo 150W svítivost o hodně větší no ale na začátek je 70W pohoda ale příští grow chci ket minimalně 150Ku. Pak se ozvy až něco rozjedeš budu sledovat
(B. Marley)
Já chci právě 70W protože chci mít co enjnižší výdaje na elektřínu (kvůli rodičům) a hlavně to bude první indoor pěst na kterém chci nabrat zkušenosti.
jo to chápu jen jsem se ti snažil říct že teď lituju že jsem nešel rovnou do větší watáže větší výnos atd nemluvně o tom že teď budu dávat zase osm kil za set.
(B. Marley)