Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau, Alga-bloom je dobry vyber. Phytymin - postrek je fajn, len nevis kedy sprchne, a jemny film z listov je fuc. S Plagronom mam skusenosti, mozem len odporucit
horsrie to uz bolo na fleku 1 ,,ta najvacsia rastlina(takmer 2,5m PW), ktora uz zacila kvytnut bola zlomena. Na tomto fleku som pesloval aj minuli rok a no problem. Fakt netusim co alebo kto to mohol byt .Pripadalo mi to ako ludska praca, bolo to zlomene na viac casti. Co mam robyt teraz??
Foto1 - takto som to nasiel
Foto2+3 - tu by malo byt vidiet prve sisky (shitny mobil)
Foto4 - stonka co zostala v zemy
Foto5 - flek1 uz bez svojej dominanty
Čau,
ta zlomená kytka vypadá na práci myslivce.
No a co se týče hnojiva tak Biobizz není špatný, ale musíš ho dávat hodně. Jel jsem ho loni a půl litrová lahev vydržela tat tak jen loňskou sezónu. Letos jsem si pořídil Guanokalong Bloom, ten má ředění jen 1-2ml/l. Mám od nich i Grow a s tím jsem maximálně spokojený, kytky po něm rostou parádně. Litrovou lahev Grow už mám druhý rok a to sem ještě třetinu prodal.
Biobizz jedu už 4-tý rok a zatím nechci nic měnit. Biobizz bloom + top max a k tomu eště letos přidám od Humbolt nutrients něco na květ ;-)
budu sledovat k+++
Takze po dlhsom case sa opat hlasim s novymi fotkami.
Bohuzial moj flek c1 vyjebali corky ,,takze uz len fotky s druheho fleku.
Foto 1+2 - takto flek vypadal aj so samcami (z tohto pohladu sa to nezda, ale je to fakt gigant ,,tie najvacsie maju min 2,7m)
Foto 3 - skurveny samci (4 kusy)
Foto 4 - flek uz bez samcov
Foto 5 - detail (neviem ci vidno, ale konecne uz zacali kvytnut)