Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
steve: nezlob se, ze odpovidam az ted. seminka jsem mel ze seeds.cz ale puvodne byli tusim ze sesniseeds. model muzu jednoznacne doporucit (ale to snad muzu kazdy slechteny model). zdar
Moc pěkné kvítí
jen škoda že ti začala plesnivět ta palice , kdyby si to nechal ještě tak 2-3 týdny tak by to byl křák jak cip.
ještě jedna otázečka nevyprodukovala ta květinka nějaké semínka a jestli jo podaroval bys mě ??protože měls to venku tak je to asi outdoor a to právě moc moc moc sháním.
palice letos nezačala plesnivět, ale úplně se zcvrkla a zhnědla, tak jsem raději ty dvě levé kytí sklidil. foto dodám v pondělí.
semínka z toho budou (sice né moc, ale to je jenom dobře, kdo to má vybírat ), takže ti je poslat můžu
dík ti moc, jsi první člověk který mi pošle semča, už jsem si myslel že se tu každý dívá jen sám na sebe, změnil si moje mínění napíšu ti adresu do PM to je moje dneska první radost dík.
jestli něco potřebuješ tak se ozvi.