Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moc pěkně se ti to rozjíždí kolego nejvíc se mi líbí ten pařník napůl z polistyrenu edit: sour jack x power plant mi teď dorazilo taky od teamana a power herrer je dobrá zkratka
Díky moc za podporu,pařeniště opravdu všem-kteří maj to štěstí a mají zahradu opravdu doporučuji.
No ten názew mne napad když jsem si po přečtení jeho treedu napsal na papír rodokmen.Power byl na začátku a Herrer byl na konci a bylo rozhodnuto
Taky tím uctíme samotného Jacka!
Ty aby si nakonec ten náš teaman neotevřel seed banku !!!
Zítra přidám nové fota-odpodledne vyfotím a večer vložím.
Tak zatim...
Ahoj,tak dávám foto pár krasavců po dvou dnech když je pěkně,je to foceno v podvečer a bylo už dost chladno a sklo jsem mněl už 2h zakryté,tak jsem to fotil přes sklo,tak je to takové tajemné
Ale pro představu to určitě bude stačit.
Další foto zařadím asi až za 14dní a to už asi bude zeleňoučké políčko
Jinak Power Herrer od teamana mi vyklíčil-je to super!!!
Daří se jim v domečku opravdu skvěle,to musíte uznat sami podle fotek
Dnes bylo skvělé počasí a rostly před očima.
Teplota v 9:30 vystřelila skoro na 50*C,tak sklo muselo šmahem dolů,ale aspoň se tam zapařili a drželi teplotu až do odpoledne kolem 30*C.
Durban už začíná krásně vonět a četl jsem na durbanových stránkách,že je těžké tu vůni k něčemu přirovnat.Mně ta vůně připomíná zoologickou zahradu když byste smíchali všechny pachy-vůni tropických roslin a různých opičích hoven
prostě Afrika jak vyšitá...
Jinak ostatní modely taky pěkně voní,každý jinak,ale durban vede.
Jojo,u nás bylo předminulý týden taky škaredě,tak jsem kvůli tomu udělal to pařeniště,nemusím svítit a na večer dám sklo.
Příští týden má být ještě lépe,tak budou bez skla-ať si zvykaj.
Jinak dnes jsem na zahradě objevil sliz,že by slimák?
Byl tam!Tak brzo a už jsou tady!No je dost mokro a oteplilo se...
Mněl jsem ještě 4 naklíčené semínka a došel mi substrát,tak jsem ještě dnes makal do Horbachu a řešil vše za včasu a koupil jsem
F1 -Vanisch proti slimákům a substrát na kaktusy podle tady
doporučení.Prý kvůli uhnívání kořínků a vyváženosti živin.
Proti tomu Vanischi jsem už tady četl hodně pozitivního i negativního.
Pozitivní-Zničí spolehlivě slimáky a šneky a to já potřebuju.
Negativní-může zasrat půdu chemií.Na 1m2 je doporučená dávka 1gram což nemůže půdě uškodit,ale já dávám mnohem méně a stačí to. Slimák nažer se
Jo a na sazenice jsem nedal nic jen na zem v pařeništi 4ks do každého rohu
F2 - substrát na kaktusy
Pro začínající Grower jsem dal pár fotek,aby věděli jak je vše jednoduché.
Zbyly mi ještě 4 semínka od teamena ten Power Herrer a zasadil jsem je do substrátu.Budou to letos poslední semínka zasazené do hlíny-pařeniště hlásí stopstav
F3 - Naklíčené 4 dny semínka
F4 - Hotvo za 10 min.
Jinak tohle je pro mně varianta č.2,protože dávám většinou klíčit přímo do substrátu a úspěšnost je ta samá,mněli by být ze shora jen pocukrované,ať nejsou moc hluboko.
F5 - Tabáček.
Sazenice půjdou přesadit asi za 14 dní,tak přidám zas nějaké fotky.
Všem moc děkuji za K+ je to potpora do dalších akcí
Pareniste uplna paradicka s tim polistyrenem si to dobre vychytal k+ ode me leti a chtel sem se zeptat kam to vsechno pujde? na zahradku nebo nekam do lesika? takove krasavice lepsi mit na dohled ... Ja mam v kelimkach za oknem ale na tom slunicku uz se mi taky pekne smejou a ven taky po 3. zmrzlich, Bio jedu taky ale skousim to s hovezim hnojem to ma fakt grady a nespali se, kvuli toho to nebudu primichavat se substratem ale radsi sem tam v tekute forme jinak bych mel na zahrade hrubou jungle...At se dari budu sledovat
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Díky Namere moc za pochvalu a K+ -potěší...
Vychytaná to je a doporučuju všem kdo bydlí se zahradou
Kytky půjdou na předem poryté místečko na zahradě-jsou 2 hlavní a 3 někde menší a pak možná ještě něco najdu venku,ale pár jich daruji asi 3 lidem,kteří maj taky zahradu a ten správný vztah.
Hnojit budu ze začátku opatrně 1. měsíc vůbec ,protože si kytka teprve vytváří kořenový systém a čerpá živiny s půdy a přidané hnojivo by je mohlo spálit.
Takže budou pouze přilévány pokud bude potřeba a později už mám pro ně dobrotu v podobě rozpuštšného dřevěného popela v barelu s dešťovkou a postupně přidávám kopřivy. Je zbytečné kupovat drahé hnojky,když nám je příroda dává sama.Více na Kompostový čaj,taky jsem tam něco napsal
Loni jsem to tak taky dělal a stejně mně zase málem zežrali
Díky Seky,taky bych si dal,ale až na podzim
Po těch dobrotách se mi už v květníkách začali větvit Indiky,zatim to jsou jen lístečky u kořene listu,ale až budou větší a zřejmé,tak pošlu foto.
Nazdárek,tak jsem tady po delší době,ale o to více to snad stojí za to.
Přes víkend jsem si řekl,že kytky už jsou připrvené na přesazení a foto kořenového systému hovoří za vše,tak jsem nelenil a dal se do práce.
F1 :Nějaký celkový pohled
F2 urban před přesazením
Pár kytek šlo už v sobotu,bylo pěkně a trochu sprchlo,takové počasí jsem si přál a mrznout by už nemnělo-maximálně něco kolem nuly a to si myslím,že by je ohrozit nemnělo...
F3 :SS
F4 :Kořenový systém fialek
F5 :Skrytá reklama na tu správnou značku
Ty víčka tam jsou proto,aby se tam hned od začátku držela vláha a aby kořínky nerostly s květináčů skrze otvory.
Po odstranění víček jsem objevil kořínky zamotané v takové šneky asi 5x a po rozmotání byly připravené na příjem živin
Na hoře je na 4-té fotce přesazená indika-skunk od SkunkPlant , tímto mu za ně díky,rostou fakt dobře!
Dal jsem ji do 5l květináče a budu dělat bonsai a už teď jsem nepodcenil hnojení,protože bue mít hodně kořenů a málo živin-tak jsem tam šoupl na pomalé rozpouštění psí guano
Později dám koní koblížkovinu
Foto č.5-jsem si myslel.že to je nějaký mutant,ale není,list roste vzůru nohama,protože při vyklíčení špičku ukous asi mravenec,pořád se nic nedělo a takhle se rostlinka brání
Tady je aspoň vidět,kolik toho tato rostlina vydrží!
Mimochodem semínko je Power Herer od Teaman a tímto mu také díky!
Další fotky přidávám na důkaz jara,přikládám pár nekonopných fotek-pro změnu.
Hoj,
na žádost několika členů,kterým jsem zaslal semínka z mojí noname sativy přikládám pár fotek z loňska.
Ať se kochaj co jim z toho vyroste
No pokud se budou snažit jako já