Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Čo vás v stave zhulenosti ruší?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
lucasmizera
Stálý Člen

Karma uživatele lucasmizera - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

benga=stihy

ganja je lék a ne ,že ne

Old Post 01-02-2010 v 18:18 PM
lucasmizera je offline   Profil uživatele lucasmizera   Find more posts by lucasmizera   Foto galerie člena lucasmizera   Click here to Send lucasmizera a Private Message   Add lucasmizera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od lucasmizera
benga=stihy

jojo přesně tak......

Old Post 03-02-2010 v 07:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoboss
Stálý Člen

Karma uživatele phoboss - 44% PěstitelskáKarma uživatele phoboss - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

1. Tlacenka v metru
2. Hlad
3. Porvavajici dementi

Koukam, ze se vsichni docela dobre shodnou

Old Post 03-02-2010 v 09:15 AM
phoboss je offline   Profil uživatele phoboss   Find more posts by phoboss   Foto galerie člena phoboss   Click here to Send phoboss a Private Message   Add phoboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Jelikož sme v bytě číslo 1 tak veškerá pošta letáky atd zvoní na nás samo nwm že to je dycky pošta a tak du pokaždý otrevřít takže musim stát projít 2 místnosti v tu chvíli až moc dlouhataaanckou chodbu zvednu sluchátko a ANOO poštaaa AAaaaAAaa dokonalá situace pak mně samozřejmně dycky vytáčí takový ty lidi co furt seš zhulenej seš zhulenej nejseš ?? seš nebo ne ehm

Old Post 03-02-2010 v 16:15 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Nemám rád nezhulené lidi,kteří nějak mimoděk dávají najevo obavy o to co říkáte.Teda spíš oni si v duchu myslí,že mluvíte sračky,protože jste zhulení..
S takovýma ale nejsem často,takže jinak žádné velké stresy...

Old Post 03-02-2010 v 17:49 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

vsetko co zvoni ,ale telefonat o mamy,ktory zacne ahoj,dlho som ta nepocula.....

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 04-02-2010 v 12:02 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ruzne telefonaty o hovnech a stale dokola..... zvonek me nijak neobtezuje, pac je momentalne dead ,)

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 04-02-2010 v 12:52 PM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

me uz nic

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 04-02-2010 v 14:36 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Corn
Stálý Člen

Karma uživatele Corn - 86% PěstitelskáKarma uživatele Corn - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

No tak me nejvic rozcili kdyz potkam, nekoho znamyho byvaleho spoluzaka lidi se kteryma se znam z hospy a hned na me "ty jsi zase zhulenej" nebo " Naky skunky byly,co" to bych je zabijel jednou mi to rekl vazne jeden blbec, a to uz jsem se neudrzel a napalil mu.. To byla moje jedina rana ve zhulenosti
jinak me rusi samozrejme benga... nebo kdyz kamaradi davaji najevo ze jsou zhuleni pred hodne lidma.. Nebo me sere spis stav kdyz jsem v klidu doma a mati zavola ze je prijeli zanym a ze mam jit s nima do hospody a pod..

Love growing, Lets growing, taste it!!!
Můj první pokus- Shaman DP a docela se vydařil

Old Post 04-02-2010 v 15:08 PM
Corn je offline   Profil uživatele Corn   Find more posts by Corn   Foto galerie člena Corn   Click here to Send Corn a Private Message   Add Corn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

dalo by se rict ze uz skoro nic kdysi jo ted uz vubec. akorat me nasnasim otazku si zhulenej? to me dokaze nasrat jelikoz do toho nikomu nic neni. a ze mam ocicka mensi trosku mi koutky potahujou neznamena ze nestiham nebo ze se neumim bavit normalne s nezhulnenyma lidma. ti me naopak vubec nevyrusujou rad si pokecam normal lidma o normalnich vecech. prece nejde ani o ten stvav jaky je ale v jake spolecnosti ¨se zrovna nachazite. a jejedno kdo pali a kdo ne. jo jeste jedne vec me muze vyrusit a to kdyz do jde ohen nebo se rozbije sklicko to pak nasere. nazhulenou groweri

Old Post 06-02-2010 v 11:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 27

No ja vam musim rict story:
jednou jsme takhle ve trech sli na spicka a sli jsme k jednomu kostelu (velka historicka pamatka) za nim jsou takovy maly schudky a neni tam vubec videt. tak jsme si tam sedli a ja si rekl, mam toho hafo, tak jsem pro tri lidi ubalil tak 3g do obrovskyho jointa. Kdyz jsme byli tak v pulce, uz samozrejme totalne na sracku, tak tam prisel nejakej udrzbar a rikal at nedelame bordel atak nejak v klidu zase odesel. hulime dal a ja tak koukam, ze prijeli k tomu kostelu benga. jelikoz jsem mi z klokanky koukala pixla s dalsima 20g tak jsem zacal zdrhat. jenomze oni byli rychlejsi, tak me zavolali zpatky, no a co jsem mel delat, tak jsem pixlu hodil pod listi (nevsimli si toho) a sli jsme zpatky. no a ten uz cekal dalsi filz s tim udrzbarem a ze jsme prej vytrhali nejaky lilie nebo co. tak se podivam pred ten kostel a tam normalne vyskubanejch asi 100 tech fakt peknejch kytek. my ze jsme to nebyli a ze o tom nic nevime. jenomze proc jsme teda utikali ze? tak jsem rekl, ze jsme tu kourili a mysleli si ze se to nesmi jako na zastavkach apod. a ten udrzbar ze kecame a ze nas videl z okna jak to skubem. jenomz etim se prozradil, ze keca, protoze u kostela byly vsechny okna takovy ty barevny, pres ktery neni videt ani hovno takze jsme udelali kompromis, vyfasovali jsme kostata a zametli jsme vajgli pred kostelem. ale to hlavni: potom co jsem byl tak nehorazne na sracku a jeste dalsich X hodin jsem mohl z toho BUKA mit, tak vsechno bylo ztraceny, jako kdybych nehulil takze bacha na udrzbare, ktery se zdaji v klidu

Old Post 06-02-2010 v 14:54 PM
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Co mě ruší?? Úplně všechno, tak to je !!

Komár neni mucha pyčo

Old Post 07-02-2010 v 08:37 AM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
homer
Nový Člen

Karma uživatele homer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Nejradějc se skouřim někde venku v přírodě kde pak čumiš do kraje a hodně mi vadí veřejná doprava kde na tebe lidi koukaj jak na vraha

Old Post 12-02-2010 v 18:25 PM
homer je offline   Profil uživatele homer   Find more posts by homer   Foto galerie člena homer   Click here to Send homer a Private Message   Add homer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pocahontas
Stálý Člen

Karma uživatele Pocahontas - 75% PěstitelskáKarma uživatele Pocahontas - 75% PěstitelskáKarma uživatele Pocahontas - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

mě vesměs nic moc nevadí jsem spokojenej člověk
ze skla nekouřim, ohně nosim tři, scházím se jen s lidima se kterýma rád hulím, kretény a dementy ignoruju, socky nepodporuju, a hlavně neřeším.
ve zhulenosti jediné co by my mohlo vadit tak počítat, to je vždy oříšek
tak radějji používám karkulačku v mobilu

Pocahontas žije v Zahradě 1000 a jedné noci

Old Post 12-02-2010 v 19:32 PM
Pocahontas je offline   Profil uživatele Pocahontas   Find more posts by Pocahontas   Foto galerie člena Pocahontas   Click here to Send Pocahontas a Private Message   Add Pocahontas to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pocahontas! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
awSirius
Stálý Člen

Karma uživatele awSirius - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Hlad je nejhorší ze všeho, ale zima taky nic moc. Třeba ty telefony mi vůbec nevadí, jakmile zazvoní tak nějak jako vypnu, normálně vyřídím telefon a jsem zase v pohodě.

Sirius' first - 4x Buddha pod 100W HPS
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, nebo se může stát, že si Mohamed najde jinou horu.

Old Post 13-02-2010 v 19:20 PM
awSirius je offline   Profil uživatele awSirius   Find more posts by awSirius   Foto galerie člena awSirius   Click here to Send awSirius a Private Message   Add awSirius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

tak všechno možny
1dementi
2 rodiče
3policajti
4hodně lidí v metru když sem nejvic zhulenej
5špatný zprávy
a tak dál ........... nej je hulit v přorodě daleko od lidí kde vás nemuže nic vyrušit

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 05-04-2010 v 19:31 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás