Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
otázka
chci koupit u HYDROPONIEPLUS uhlíkový filtr za 1899, doporučili mi na hydroponii také ventilátor se 16m3 průtokem za hodinu, je dost drahý (2400), nedá se někde koupit něco levnějšího ? a i ten výkon se mi zdá je na mou skříň dost velký (0,48m3), díky za odpověď.
to kure: slečno zkus víc hledat, a taky si projít FAQ tam je vysvětlenej rozdíl mezi samcem a samicí, a jsou tam i fotky, hledání je v pravo nahoře, když se ti to nepovede najít, tak mi napiš PM a já ti k tomu něco povim
to oton: jj na tebe hm skoda
mam problem kytky najednou zacinaji schnout a listy se krouti a jsou tu muskyyy ( potrebovala bych aby na to nekdo kouknul popripade vylecil ci si to vzal? hehe to zas ne,ale... chjooo