Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja volit nepujdu, byl jsem volit zatim pokazde, ale vzhledem k tomu jaka je vyhled, stanu se politicky ignorant. Na politicke porady uz pres 2 roky necumim a je mi mnohem lip nez bylo, kdyz jsem to delal. Pokud preci jenom zmeknu, pujdu volit neco jako Balbinovu poetickou stranu, anebo zahodim hlas jinak.
Offtopic:
Problem se vsemi samoucelnymi EKO a BIOzalezitostmi vidim v tom, ze jak uz tady bylo receno vice skodi nez jsou k uzitku, Proc se za kazdou cenu podporuji alternativni zdroje, kdyby se slo po opravdovem reseni problemu. Problem - nedostatek ropy - reseni elektroauta (technologie prakticky funguje 20 let je diky loby ropnych spolecnosti furt brzdena) a ne neustale snizovani spotreby stavajicich aut - oddalovani problemu.
Problem draha elektrika - reseni atom - diky produkci muzeme zavrit vsechny uhelne elektrarny a to by pro ovzdusi v CR bylo celkove mnohem prinosnejsi. Problem by byl v tom, ze by lidi co v uhelnych pracujou pak nemeli co zrat. Existuji atom. eletrarny , ktere zuzitkujou jaderne palivo az do neradioaktivni faze. Proc se radeji vice nepodporuje vyzkum?
Ktere z velkych spolecnosti by prospelo, kdyby byly zakladni komodity (skoro) zdarma? Zadne, celkove by vydelavali mene.
Ja myslim ze se svet pouci, ale to az v momente kdy to bude na hranici existencni neunosti, budou se menit zakladni paradigmata, anebo se bude stale ohrivat zaba az chcipne aniz by o tom vedela.
Status quo je svina.
Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není
VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování
Původní příspěvek od medulda Roman: Promiň, ale nemůžu respektovat stranu, která v předvolebních spotech lže! Konkrétně mám na mysli spot "Zelení pro evropu", kde uvádějí, že při svém zvolení bude do roku 2020 40% energie z obnovitelných zdrojů a ŽE BUDOU NIŽŠÍ ÚČTY ZA ELEKTŘINU! Nevím, jak do toho vidíš, ale je fakt, že výkupní ceny energie nejsou stejné (0,6Kč/kWh z jaderky 12Kč/kWh z větrníku). Jistě si dokážeš spočítat, co 40% "ekologické" energie udělá s cenou elektřiny. Argumenty, že s masovým rozšířením klesne cena technologií jsou zcestné.
Kromě toho se jaksi zapominá na energetickou náročnost výstavby "ekoelektráren". A v neposlední řadě na půdu jako zdroj NEOBNOVITELNÝ, pokud na ní budou stát elektrárny. V tomto ohledu jsou jejich "špinavé a nebezpečné atomky" tím nejlepším, co může být.
Co mě na tom spotu ještě dokáze nadzvednout je heslo vy smyslu "vyměňte špinavé a NESTABILNÍ ZDROJE"... Není snad ani třeba diskutovat, jestli je stabilnějším zdrojem jádro nebo jejich slavné větrníky.
Sečteno a podrtženo: pokud by náhodou byli zvolení a náhodou se snažili sliby dodržet, bude to největší energetická katastrofa v dějinách Evropy. To že jsou pro legalizaci je sice hezké, nicméně myslím, že za tu hrozbu to opravdu nestojí. Kromě toho - momentální situace se mi zdá víc neý příznivá, konopí je společensky vesměs tolerováno, případné postihy jsou nízké a řídké. Navíc trend směřuje i bez zelených k dekriminalizaci.
A ještě něco k mé osobě - chodím převážně pěšky, třídím odpad, sbírám po sobě odpadky... Bydlím kousek od Dukovan a elektrárny se nebojím (jako asi všichni tady), zaměstnává tu lidi, podporuje obce v okolí. Co víc si přát?
Dobrej názor
Strana zelených která je proti jadernym el. se snad ani nemuže nazyvat strana zelených...
Původní příspěvek od Roman Dirda Lidi co vám ti Zelení udělali ? Ve které jiné straně je poslanec hulič ? Kdo jinej se vůbec huličů zastane? Vždyť v téhle otázce obě hlavní strany jsou zajedno a to dát lidem co chtějí - takže drogy jsou špatné, jsou špatné, jsou špatné, ááno ?
Lidovci ještě hůř !! komunisti darmo mluvit
V téhle situaci tady poprvé máme v parlamentu stranu co není úplně s proudem důchodců a pivních týpků... a ještě na ni nadáváme ???
Dusíte ty lidi... znáte je osobně? S Liškou jsem mluvil a je to fakt rozumnej chlapík a hulič, prostě jeden z nás ... I jako ministr školství měl odvahu říct že hulení není zlo... respekt chlape !!! V situaci kdy média vychvalují drogové testy na školách a podobný srajdy je to prostě dobrá věc mít tyhle lidi v parlamentu a kdekoliv...
A ostatní program ? Nemáte snad rádi přírodu ? Chcete všude průmyslové zóny, fabriky, skládky a podobný bordel ? Fakt si myslíte že růst HDP je hlavní ukazatel štěstí ? Když vám vedle baráku postaví dálnici a vy si musíte koupit nový okna tak to taky zvedne HDP... jen nevím jestli z toho budete šťastní...
Sakra lidi ... proberte se ...
Jinak Bushka je celkem světem protřelá, projděte si její životopis, nacestováno má a zažito fakt dost... i když Demokratická strana zelených je asi cesta jak obě zelené strany potopit
Hmmm. Tak za prve- Jestli politik kouri ciga nebo brka je predposledni, mozna az posledni vec, ktera mne zajima.
Stejne tak jako s kym spi a co zere,
V politice nebudu podporovat vyhulence jen proto, ze jsem vyhulenec.
Pripada mi to jako trochu samoucelnej a velice velice primitivni myslenkovej konstrukt.
Nevim jak u Vas, drazi pratele, ale pro mne je za soucasne spolecenske situace otazka legalizace marihuany ponekud marginalni.
Strana, ktera sice neni plna duchodcu a pivnich wohnoutu je bohuzel plna wohnoutu jako Katerina Au!!! apolitiku s velmi specifickym pohledem na vec jako je Penc, Wonder Woman Zubova, nemluve o Jihoceske Matce Kuchtove proste dle meho nazoru NENI a ani NEMUZE byt zadna vyhra.
Ad Liska - Mluvil s nim _uplne kazdej_. Kdo s nim nemluvil, ten je jeho ,,kamos'' na fejkbooku. Ja osobne s nim nemam zadny osobni zkusenosti a mam li na nej pohlizet jako na ministra skolstvi, muzu myslim zcela bez obav hovorit o sedem prumeru.
A to si vemte, jaci idioti vedli resort skolstvi od revoluce. A z toho udelejme sedej prumer.
Ad priroda: Ano. Mam ji rad. Ale. Ale. Strana, ktera na ukor atomove energie prosazuje vetrny elektrarny, u ktery pri umisteni na ne totalne vhodny misto ani nevrati energii nutnou na jejich vyrobu...
Popripade podporuje vznik ,,farem'' na zelenou elektrinu, takze obcane doplaceji na to, ze nekdo mel 4 mega bokem, 2 mega si pujcil a ted do je stat povinen konce zivota vykupovat jeho elektrinu za dotovanou cenu...
Ad Bushka- posledni co jsem od ni cetl bylo cosi na groweru, nez - tradicne- odsud nastvane odesla- vykazovalo jistou davku psychicke nestability a nedostatek nadhledu. Asi tak. Nacestovano ma i Ransdorf.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
ad DSZ: Pro mně společenstvo jihočeských matek a jejich kamáradek má cenu zahozenýho hlasu. Navíc jedna Buška evropu nezmění
ad SZ: volim je od roku 2002 a nepřestanu ani teď. Pro mně jsou pořád nejvíc cool hoši a dívky
Navíc mně připadaj spíš než brzda atomoví energie (stejnak proti všem to neobhájej), spíš jako "ekologická hlídka" pro projekty co se za Naše prachy realizujou.
Jinak vy apolitický chronický nevoliči, koho jiního mám asi volit
ODS seru, na to jsou tu jiní
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Sice sem napůl OT, ale nejenom Bushka by mohla bejt lákadlem..koukam na volební spoty už asi hodinu, vytlemenej nejvíc. Co se tohodle tématu týče tak č.25 má zajímavej spot..je to nějaká balíbnova strana (nevim přesně) ..volební spot z hospody, kde konečně podchytily i další činnosti kromě tý chlastací ...a posílaj, dokonce i motaj v něm BRKO!!!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
No jo to je sice supr strana pro pobavení, ale v praxi uplně nahovno... jako spláchnout hlas do hajzlu. Na druhou stranu až jednou dospěju k názoru, že volit kohokoliv nemá cenu, tak jim ten hlas klidně dám