Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, substrátem by to mohlo být, je to obyč výsadbovej...Zkouším Lowridera poprvé a moc jsem si od toho nesliboval, ale vypadá to pěkně, tak to příště zkusím určitě znova...s lepším vybavením...To, že listy žloutnou je ale myslím normální...rostlina si z nich bere ještě nějaké živiny navíc...někdo to ostříhává, ale to je nesmysl...navíc to vypadá pěkně...prostě podzim v červnu...To s tím růstovým hnojivem musíme nějak vyzkoušet kolego, já to tam valil, jak jsem zvyklej od ostatních, že by byly listnatější paličky mě vůbec nenapadlo...příště budu hnojit skupinky kytek jinak a uvidíme...
Samec Lowridera už je úplně zralý, otrhal jsem květy i s pylem...nechal zavadnout, aby se uvolnil i poslední pyl...na bílé čtvrtce jsem květy pořádně prohrkal...pyl, co se zachytil na papíře jsem seškrabal kreditkou...K uskladnění je ideální lednice nebo jiné suché, chladné místo...Pyl použiju při příštím growu k získání semínek...nanesu ho štětečkem na květiny, které budu chtít opylovat...Tolik k návodu pro začátečníky...
Dneska jsem objevil na jedné kytce začínající plíseň...Samozřejmě v nejhezčí paličce...Musel jsem kytičky značně prostříhat, aby se k nim dostalo víc vzduchu...Zatracené deštivé počasí...Každopádně je vidět pokrok...Low Ridery jsou už krásně orosené, palice tvrdé jako blázen...Začal jsem používat Ripen od GH, dávám 4ml na litr vody s upraveným PH na 6...Ripen je kombinace flushingu s různými aktivátory zrání, šikovná věcička...
Dyesly zrajou trochu pomaleji,palice nejsou tak hustý jako u Low Ridera, začínají se taky krásně rosit, ale tenhle modýlek se asi víc hodí do skříně...Každopádně to málo co vyplodily vypadá nebezpečně...Taktéž používám 2 den Ripen ve stejné koncentraci jako u Low riderů...
Bohužel mám už relativně málo času, za deset dní se stěhuju do jiného města, takže holky si užijou už posledních deset dní....Možná nechám ty dyesly, ale všechny je stěhovat nebudu...
Jonatane,
"Lupl na květ" rozuměj přepnul na květovou světelnou periodu tj. 12/12 hodinám světla a tmy. Pokuď chceš aby ti rostlina kvetla i v růstový fázy (v in podmínkách ideálně 18/6) tak je tu řešení v tzv. autokvetoucích odrůdách jako je třeba ten Lowryder nebo Diesel ryder... ty kvetou nezávisle na světelný periodě.
Udělat s ní máš to že ji , pokaď máš skříň budeš svítit 12/12, nebo si pořídíš model s autofloweringem nebo si počkáš na konec léta.
Jinak to celý o světelný periodě a všechno najdeš va FAQ ....takže příště
Přišlo to dřív a ne úplně ideálně, ale je setnuto...hlavní podíl na tom má to zatracené vlhké počasí, asi tři Low ridery napadla plíseň, která si vyžádala tak 10g obětí, ale už se suší...Nejaké fotky den před kosou a po kose...Překvapilo mě, jak neskutečně rychle ona sviňská plíseň na tomto druhu postupuje...Dyesel byl plesnivění ušetřen, asi díky tomu, že nemá tak husté palice, ale stejně jsem ho sekl...i když měl ještě čas...