Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tady je ten BS, starý listy už mu z větší části postupně úplně uhnily a odpadaly a teď se soustředí na druhou snůšku, tak doufám, že bude stejně dobrá jako první várka.
A tahle slečna Skunk se drží tak nějak nejlíp co se týče žloutnutí listů. U ostatních není den, abych nějaký žlutý neotrhal. Taky už mají ty spodní větve skoro holý, ale naštěstí to není z fotek moc poznat .
A ještě si neodpustím opět jedno "umělecké foto" . Slunce je tentokrát přímo za vrcholkem kytičky.
Tak to je zatím asi vše a v pondělí bych měl mít konečně naskenovanej ten obrázek BS před první sklizní, jestli na to kámoš zase nezapomene.
Všude ne, otone, po špatných zkušenostech jsem přestal sázet ve volné přírodě a momentálně nepěstuju ani ve skříni a to z důvodů letních veder a taky dělám novou skříň, kterou asi nedodělám dokud budu mít nějaký hulení .
Tou hláškou sychruju sám sebe . Bohužel se mi to nějak nechce zobrazovat u ostatních příspěvků, tak se v tom zkusím ještě trochu pohrabat, jestli jsem to nějak nezvoral.
V žádném případě to nevztahuj na sebe, to bych si nedovolil .
Všem ostatním děkuju za chvály a jsem ochoten příjmout i nějakou tu kritiku .
P.S. Asi se to zobrzuje až od dalších příspěvků, vložených po úpravě profilu.
Mas je opravdu moc hezke, jen z tech oken na proti bych mel asi trochu vitr, zda se ze sesh dobrej flegmous a mas lidi v pici, docela bych ty lidi v tech oknech dal pozdravovat, 3 roky a jeste nic nepraskli. Zajimalo by me jestli si o tobe povidaj hodne a co to tam vubec bydli za lidi na druhe strane, ze jsou tak v klidu. Karmicka pro tebe.
Jo, přímý slunce tam jde jen od rána do odpoledne, je to na východ. A kytky mi tam nikdy nerostly nějak do výšky (max. bylo 1,30m). Normálně by mi to vadilo, ale tady můžu bejt rád, ne? A jak si přišel na to druhý patro? Z těch fotek bych si to teda odhadnout netroufal . Bydlím ve čtvrtém, to v našem baráku znamená úplně nahoře .
Tak jsem je byl taky změřit. Zprava:90cm, 95cm, 50cm a 70cm.
Albanku mas to moc hezky K+
Taky ti drzim pesti abys sklidil brzo a v pohode.
Jinak to zloutnuti bych dal za vinu spis hnojivu.Nebo ne?
Me kdyz zloutly kytky (pod lampou) tak jsem jim koupil tekuty zelezo (hnojivo) a za par dni byli nadherne tmave zeleny.Aji se trochu vic zacali lesknout.Nevim ale bylo videt,ze jim to dela moc dobre.Samozrejme tak dva tydny pred sklizni jsem prestal