Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
všechny už sou zralý na nějaký užitečný úpravy šmikni to neboj sa vylezou dvě hlavní větve - to je lepší než jedna a když se povede fim tak tři a víc prokypři půdu okolo - kořeny se nadechnou trochu a klidně i pohnoj těma kopřivama a listama (1:10 ? nevim jak to máš udělaný ten výluh). ještě když má kytka víc vlhkosti tak jí rychleji rostou větve i výhonky tak po šmiknutí se do tejdna zvpamatuje asi , když jí dodáš vlhkost ( pár klacků a folie třeba. nějak stabilně ale)
ted nebo nikdy nebo navždy
udělej to a za pár týdnů uvidíš výsledky který si nezažil a budou se ti líbit (usuzuju podle toho jak si psal že se ta kytka moc dobře košatí, "nejvíc co sem kdy viděl " - tos ještě nic neviděl, fakt
jo sem teprve začátečník jedu kolik venku ted podruhé no a dvě hlavní větve když zastřihnu sem myslel že to sou pořád ty boční dvě a nikdy nebudou hlavní
ZASTŘIHNUTO !!! bohužel sem u sebe neměl foťák takže fotky nejsou zastřihl sem levou a pravou kytku tu nejvěčí a nejlepší prostřední ne mám strach že to poseru tak uvidím co budou dělat ty dvě zatím.
další fotka z dneška nevím asi trochu porůstly.
Prostřední kytka tanejde vidět spadla na ni železná tyčka už je odělaná atd. ale už sem neměl možnost fotit neměl sem fotak takže se kochejte aspon těma zbylíma dvěma.
Smahu koukám, že místa kde by se dalo pěstovat máš víc než dost tak zkus dát do toho krapet víc energie a budeš o mnoho spokojenější než ze sklizně 2008 jinak držím palce a přeju hodně úspěchu v pěstu...
fakt dobrý, ale ta čeština já vím, psal jsi, že jsi dislektik, tak to beru, protože já jsem zase na špatnou češtinu alergik... ono to stejně nemá s pěstováním nic společného, pokud tu kytku nebudeš učit psát...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
jo fakt pěkný hele Smahu a jak dlouho ti tam svítí slunce???
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
no s takovým světelným tokem bych se nebál je ještě krapet prostříhat i po stranách a nechat je táhnout do šířky... ale jasně každého věc...