Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Strom: Je to Lowrider, takže autokvetoucí odrůda. Vzhledem k tomu, že chce jet na 2 sklizně, tak to není až tak divné. Je sice duben, ale ještě to dost dlouho pokvete a sluníčka bude určitě dost.
fouka u nas hrozne uz nekolikrat sem nasel kytky popadane
Ale co je hlavni...dnes jsem zkusil zalit devcata bananamajenom jsem to otevrel zasmradl cely barakradsi jsem zalil jenom jednu kytku uvidim co to s tim udela
Zdar. Četl sem, že banánama se má zalejvat 14 dní před zklizní, pak to chutná pěkně ovocně.. Jestli je to pravda nevím, ještě sem to nezkoušel, letos to ale určitě zkusím.
Původní příspěvek od Skunkor hele a co to prolejvat třeba ovocnym čajem?:-X třeba to taky pude...
a nebo rownou nekoncentrovanym sirupem:-D
co wy na to?
takhle to opravdu nefunguje...metabolismus kytky prijima pouze latky ktere prijimat umi a potrebuje je a umely sladidla ze sirupu to rozhodne nejsou
Takže kytky už 30 dní kvetou,hnojím těma banánama,OBM a AB extrakt 3v1 a zalévám dešťovkou.
Jinak kytky jsou totálně orosené a strašně moc voní takovou vanilkovo-ovocnou vůní.
A jedna kytka kterou jsem záměrně oprcl čeká semínka
ale nevím kolik jich bude takže ti co mi píšou že chcou semínka tak těm se ozvu kolik bylo semínek a jestly je prodám
protože chci jet další kolo s více kytkama a bez oprcu.
1,2 - makra doporučuju zvětšit
3,4,5 - srovnání se zapalovačem
zdar kamo
potom nezabudni napisat vynos heh docela ma to zaujima
a jaka je priblizna doba kvitnutia nevis nahodu hm??
inac pekne sa nafukuju, kezby tak neprestali