Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no a ted prichazi to nejbrutalnejsi , mame tady 2x zmutovanej early skunk (doufam,ze Ti viridisi udelam radost:) ,dostal jsem je nezastrihnuty a kdyz uz mely maly palicky ,byli pestovany pod 70W a kdyz jsem je dal na balkon... no comment radsi se na to podivejte sami a udelejte si vlastni zaver :))
ale nikdy sem nic takovyho nevidel ..
jo a vsimnete si ,ze kdyz byli pod tou sedmdesatkou ,ze meli jeste uplne nadherny listy a ted.. ?
no a uz Vas nebudu nervovat ,tak doufam ,ze mi k tomu nekdo neco napisete ,i treba krze ty early skanky jestli s tim ma nekdo zkusenost ,ze se mu stalo to co me,fakt by me zajimalo co se jim stalo ..
mejte se fine..
Čau, to se mi stalo taky . Mám tady obrázky z balkonu a tam to je vyfocený. Taky jsem jí nejdřív svítil lampou a pak jí otrhal palice, aby zbytek co zůstal mohl znovu růst. Tam je to i napsaný. Teď už se zase spravila a nový výhonky už maj zase listy v pořádku .
....
Jo úplně jsem ti zapomněl pochválit ten masterkush, jak mě zaujaly ty zmutovaný kytky hehe, fakt pěknej a ať se daří K+
Je to jasný, mutace vznikla šokem (respektive šokem z přesazení v květu). Není nic neobvyklého, že se ti začnou tvořit jednolisty při hrubším zacházení....změna substrátu, poškození kořenů atd. Mělo by to trvat od 5 - 20 dní což záleží na míře poškození kořenů a míře nakvetení. Kytka se musí srovnat s tim, co jsi ji provedl a to od změny světelný periody a spektra světla po změnu substrátu. Ale po vytvoření nových kořenů a konečný změně fotoperiody by to měla rozdejchat a o5 začít tvořit vícelisty, zprvu většivou troj a pětilisty. Potom je možné o5 začít přidávat hnojivo. (je to možné inhed, ale podle mých zkušeností to tý kytce spíš ublíží než prospěje).
jo ,tak diky moc za vysvetleni ,to jsem potreboval slyset ,od presazeni je to ted zhruba tech 20 dni,takze pocitam ,ze by se zas mohly dat brzy do kupy ..
a myslite,ze zase pokvete a udela nejaky palice ??
nemyslim ze by to melo byt az tak zle, ja mam kutku co ma fsechnu jednocipe listy a ma pres pul metru takze pohoda, drzim palce, zitra abdejtnu swuj Balkonec
2profil:hm jasny,tvy dva prispevky tady sou dost hodnotny :))
Tak ja tu mam malej apdejt svejch balkonovejch krasavic
Jsou 2x hnojeny kristalonem ,bohuzel mi slunce na balkone sviti dost mizerne asi jen 5-6 hodin denne :(