Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem doma projel vše, co mám o škůdcích doma, na zahradě, na poli, a bohužel jsem nic o těch potvůrkách nenašel,
předpokládám, že jsou tedy neškodný
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Jak tu Tommyboy psal, ze si z Borivojky prinesl ty cerny potfurky,
tak musim rict, ze ja si odtamtud v rockwoolu prinesla svilusky!!
nechci nijak hanit, zjistila jsem to dnes, tyden po tom, co se v matkarne
objevily prvni pavucinky. Nastesti jsem to podchytila vcas, pouzila
Talstar a vypada to, ze odesly do vecbych lovist, kazdopadne takovyhle veci, ve kterejch muzou bejt vajicka vselijakejch potvor budu kupovat pokud mozno sterilni..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tak podni skodci nie su nijak tragicky, pokial ovsem to nie su smutnice. To je haved, ktora dokaze spolahlivo zlikvidovat vysevy. Na tie je dobra bilogicka oxrana - hlistice. Zarobi sa roztok, poleje sa vysevik, a slape to. Ziadne jedy, ziadna oxranna doba, cista priroda
Ta tabáková zálivka mi moc imponuje! Vzpoměl jsem si, jak máma na zahrádce sypala k okrasným kytkám ten usazenej zbytek z turka (provařený kafe ) proti mravencům a tak, a dokonce mě vybízela k tomu, abych tam taky házel ze stejného důvodu svoje špíčky z tabákových cigaret (umotané bez filtru)!!! Samozřejmě vždycky dodala, že lepší je nekouřit
Ale ocenil bych bližší info, jak tu zálifku připravit, aplikovat a hlavně její vliv na kořen.systém, jestli by někdo byl tak hodnej Th.