Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Co to je a jak to zahubit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

čus tommy,
teď jsem to teprve objevil a mám zrovna doma nějaký knížky o škůdcích, tak se kouknu jestli o nich něco neobjevim

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 14-01-2003 v 13:15 PM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak jsem doma projel vše, co mám o škůdcích doma, na zahradě, na poli, a bohužel jsem nic o těch potvůrkách nenašel,
předpokládám, že jsou tedy neškodný

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 20-01-2003 v 12:01 PM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jak tu Tommyboy psal, ze si z Borivojky prinesl ty cerny potfurky,
tak musim rict, ze ja si odtamtud v rockwoolu prinesla svilusky!!
nechci nijak hanit, zjistila jsem to dnes, tyden po tom, co se v matkarne
objevily prvni pavucinky. Nastesti jsem to podchytila vcas, pouzila
Talstar a vypada to, ze odesly do vecbych lovist, kazdopadne takovyhle veci, ve kterejch muzou bejt vajicka vselijakejch potvor budu kupovat pokud mozno sterilni..

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 24-10-2004 v 23:05 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no, anebo si je doma převař

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 29-10-2004 v 09:59 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

koles
ked kupujem nieco z growshopu a platim za to tak cakam ze to bude ook
vrrn
kup si sprej a napis im na vyklad ze predavaju svilusky

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 05-12-2004 v 12:40 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polux
Stálý Člen

Karma uživatele polux - 30% PěstitelskáKarma uživatele polux - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Tak podni skodci nie su nijak tragicky, pokial ovsem to nie su smutnice. To je haved, ktora dokaze spolahlivo zlikvidovat vysevy. Na tie je dobra bilogicka oxrana - hlistice. Zarobi sa roztok, poleje sa vysevik, a slape to. Ziadne jedy, ziadna oxranna doba, cista priroda

Old Post 15-12-2004 v 14:35 PM
polux je offline   Profil uživatele polux   Find more posts by polux   Foto galerie člena polux   Click here to Send polux a Private Message   Add polux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ke-Guglimugli
Stálý Člen

Karma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ta tabáková zálivka mi moc imponuje! Vzpoměl jsem si, jak máma na zahrádce sypala k okrasným kytkám ten usazenej zbytek z turka (provařený kafe ) proti mravencům a tak, a dokonce mě vybízela k tomu, abych tam taky házel ze stejného důvodu svoje špíčky z tabákových cigaret (umotané bez filtru)!!! Samozřejmě vždycky dodala, že lepší je nekouřit
Ale ocenil bych bližší info, jak tu zálifku připravit, aplikovat a hlavně její vliv na kořen.systém, jestli by někdo byl tak hodnej Th.

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=56035

Ke-Guglimugli introduces: GWS in soil under 600W

Naposledy upravil Hlava 02-04-2011 v 00:53 AM

Old Post 02-02-2005 v 00:48 AM
Ke-Guglimugli je offline   Profil uživatele Ke-Guglimugli   Find more posts by Ke-Guglimugli   Foto galerie člena Ke-Guglimugli   Click here to Send Ke-Guglimugli a Private Message   Add Ke-Guglimugli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás