Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fakt pekna prace ,ja bych asi to stitinitko nezvlad jinak to kyti 10 cisel od lampy a bez skla ,chlape ty jses carodej !!chystam si udelat taky stinitko ,mam normalni bez odtahu a chtel bych vedet jak moc pomuze ten odtah primo z lampy a jeste kdyz dam pod nej sklo.-??jinak samo K+ cus
to Albi: Dneska jsem jel kolem.
"obchod se vzduchotechnikou"
to borifield: no..měl jsem zrovna otevřený okno a nebylo nejtepleji . Normální teplota (při zavřeném okně) je 26°C a méně.
Jak ti pomůže odtah od lampy? ...MOC! Od tý doby, co ho mám jsem neřešil problém s teplotou.
Mohl bych stínítko nastavit tak moc dolů, až by se nedostalo světla na krajní kytky. Sklo ti zamezí průniku dalšího tepla a určí směr proudu vzduchu.
Kdybych teď přidával sklo, zamontova bych ho tak, aby se hrana u díry na odtah dotýkala stínítka a sklo bylo šikmo- vzdálené od stínítka na druhé straně od odtahu.
Anebo ještě líp: Sklo vodorovně, přitisknuté na stínítku. Ale vypočítaná plocha, rovná obsahu roury na odtah (spíš větší), by chyběla na opačném konci od odtahu. Prostě sklo přes třičtvrtě stínítka.
Já sám se považuju za antitechnický typ. I když to už bude trochu lepší.
Stínítko bys určitě zvlád!!!
vypadaj fakt fakt roztomile ,neverim ze vonela jako seno ,sbihaj se mi sliny ,kdyz vim ze doma mam kyti o 20 dni mladsi .vynos nebude zrejme jako u voslikova scrogu ,ale kazdopadne K++
Vypadaj pěkně,až to uschne,hoď sem,jak to hučí.Měl jsem taky ňáký kyti (Mazar),který byly cejtit jako zmoklá sláma,ale hučely solidně.Kdo ví,čim to bylo....
Ať to roste,měj se.
Jo a K+,málem bych zapoměl :-)