Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Luboshek Jsem zvedavej jak bude vypadat hashplant v indooru...protoze jsem ho mel jen na out ale chutove je fakt nejlepsi model co jsem hulil
Jak na tu krasu koukam, tak se mi hned sbihaji sliny...jen aby te nekdo neodhalil...ja mam celkem obavy z toho, ze budu pestovat (bydlim v panelaku) a nekdo na to prijde... kazdopadne je to krasna prace a doufam, ze se ti to podari
Původní příspěvek od Jemmorai Jak na tu krasu koukam, tak se mi hned sbihaji sliny...jen aby te nekdo neodhalil...ja mam celkem obavy z toho, ze budu pestovat (bydlim v panelaku) a nekdo na to prijde... kazdopadne je to krasna prace a doufam, ze se ti to podari
no ke mne nikdo nechodi a smrad z toho nejde, mam garsonku , ale to je riziko podnikani , bud hulit zadara nebo kupovat 0,9 za 250. Detem nedavam . Je tady nekde tema o tech co pestej v panelakach atd. At me chytej , urcite me nestrelej jako zlodeje aut hojss a nestraš ps: z kupovanyho si tezko vychutnas gramovy brcko
ahojj, i kdyz mi prodejce rikal ze u darkboxu sou lepsi zipy nez u homeboxu , tak uz sme dva o kom vim ze zip nevydrzel v obloukach a zip se odtrhava od boxu i kdyz sem opatrnej, ma pls jeste nekdo s tim zkusenosti ? jak je na tom homebox , vi nekdo ? ahojss
Nevim jak u vas.Ale u nas je huleni za babku.V dnesni dobe dostanes vsude G za 180.To mate pekny sv.... za 0.9 250.Kup si 100g po 120kc a je to.Nikdo dnes uz neda za G 250.
nevim proc bych si kupoval dyz mam svoje a lituju ze sem s tim nezacal uz hodne davno, si klidne kupuj i 120 = 180 . tvuj boj, muj uz ne, nez znova kupovat to uz radci hulit nebudu, vyhozeny many, vydelavat jen na hulo je nahovno, a ja to nemam na kseft pac normalne vydelavam, chci jen v klidu zahulit a tolik kolik snesu ahoojj
Dal sem jen priklad.Ja si nic taky nekupuju.Jen sem psal ze se da sehnat i za min.Venku je dost mista a doma taky.Nez abych si neco koupil to si radsi useknu ruku.
to mari :
ano i z řízku se může stát hermáč, na to bacha !!! Mě takhle vloni zjara zhermil 4x Arjan ultra Haze, taky jsem jen otevřel skříň za tmy, že je vyfotím a dám jim napít a do rána měli všechny koule Některý modely jsou na to náchilnější, stačí 10 min. Světla když ho mít nemaj...
jinak k+ za příjemnej pokus, jsem celkem zvědavej na vítěze. V půdě bych tipnul Plagron, ale v kokosu se nechám překvapit.
Peace