Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tenhle rok mi to moc nevyšlo - skéra, co jsem koupil z hollandu mi v době růstu sazenic uklovali ptáci, zbylé 3 květiny vyrostli za celej rok tak půl metru a morfovali na samce.... supr cool, a moje kytky ze smeťáku už jsem zhulil.
Já letos spokojenej. Jedna kytka mně kvetla od půlky července, takže dozrála úplně ideálně. Druhá taky dozrála, ale kdyby bylo koncem září lepší počasí, tak se z ní asi dalo dostat ještě trochu víc. Nemám si na co stěžovat. Letošní sezónu hodnotím rozhodně pozitivně.
Původní příspěvek od kamil Letošek byl velmi špatnej. Nějak to špatně kvetlo, jsem z minulých let zvyklej na jiný podmínky. Plus se přidali nějaké krádeže, ovšem s těmi počítám už od začátku.
Jsem na tom dost podobně, letos to bylo fakt špatný.
Uroda byla dobra mam co hulit celej rok ale i presto nespokojenost na to jak sem drel tak mi pulku pokradly, ctvrtina se nejak zahadne vytratila ale nerekl bych ze ukradla ale netusim mno a zbytek mi zbyl luxusni venek :P aspon to pristi rik se teste
Myslim že si nemůžu stěžovat.. I když asi tři kytky vzaly čorky, tak mám stejně zásoby do příští sklizně.. Něco teda nedozrálo úplně ideálně, ale s tím jsem počítal. Takže spokojenost.
souhlasim s Ruprechtem, pokud se letosni outdoor nekomu nevyvedl nemuze za to vinit spatne pocasi, ale genetiku, misto a vhodnost zasazeni, pouziti hnojiv coz vse spada pod slovo lenost! kazdy jsme strujcem sveho stesti ba naopak. V dusledcich si muzeme i za corky, nikdo vam nerika at pestujete tam a nebo tamhle. A to hovorim nejen z vlastni zkusenosti.
Pokud by se nekdo i preze vsechno chtel obhajovat pocasim. Letos bylo za nekolik let tak suche, ze stihly klesnou hladiny rek a rybniku na minimalni mez. O dalsim hovori mnozstvi minimalni mnozstvi srazek. Z osobniho, jelikoz se zajimam o speleologii, letos bylo mozne podhalit dalsi tajemstvi mist, ktere byly cely 70 let pod vodou.
A aby nekdo neprudil, ze se vyhybam tematu. Letos jeden z nejlepsich mych outu co se tyce vynosnosti. Podle starsich outu jsem vzdy sklizel o 14 dni drive diky plisni, letos zadna
nazdár,tak letos spokojenost s výnosem,zasadil jsem jen 2 kyti,ale do příští úrody mám s přehledem co pálit,a zbyde i na nákou tu mast,jinak kytíz bez plísně,zklizeny (bohužel)uprostřed těch zajebaných 3tydenních dešťů, tuším že záři
Chuťově a účinkově docela povedený rok
Pěknou zimu !!!!!
Krasna uroda! Pocasie prialo a slniecko hrialo :-)
Pestu zdar.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Původní příspěvek od mopslik souhlasim s Ruprechtem, pokud se letosni outdoor nekomu nevyvedl nemuze za to vinit spatne pocasi, ale genetiku, misto a vhodnost zasazeni, pouziti hnojiv coz vse spada pod slovo lenost! kazdy jsme strujcem sveho stesti ba naopak. V dusledcich si muzeme i za corky, nikdo vam nerika at pestujete tam a nebo tamhle. A to hovorim nejen z vlastni zkusenosti.
Pokud by se nekdo i preze vsechno chtel obhajovat pocasim. Letos bylo za nekolik let tak suche, ze stihly klesnou hladiny rek a rybniku na minimalni mez. O dalsim hovori mnozstvi minimalni mnozstvi srazek. Z osobniho, jelikoz se zajimam o speleologii, letos bylo mozne podhalit dalsi tajemstvi mist, ktere byly cely 70 let pod vodou.
Nazývat neúspěch leností není zrovna přiměřené. Spíše než o počasí globálně, je potřeba se zamyslet nad lokální stránkou? Někomu přeláme kytky vichřice, někomu ne, že by lenost? Znam několik lidí, co pěstujou, mají zkušenosti a všeobecně sme se shodli, že počasí v naší oblasti stálo letos za starou belu. Čtrnáct zatažených, studených dní na začátku září sem počasí ještě neodpustil.