Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasny, ses moc paranoidni, pokud nebudes delat bordel a nekde ve vlaku hulakat jak na lesy, tak te kontrolovat nebudou, to se proste nedela, spis by te mohli jen prosacovat na konzerte, a i tak by te nekontrolovali, to mas takovy zamestnani, ze se bojis, nebo ses strojvedouci toho vlaku Nikdo, a opakuji nikdo te kontrolovat nebude, a nema proc, kdyz ani nejedes autem! Jinda nemaji duvod, proc by kontrolu delali!
dobře...plnoletej samozřejmě sem, ale bydlim u rodičů a ty by mě vyhodili z baráku.
zpět k tomu co potřebuju zjistit...je tady dost příspvěků neřeš to když neřídíš...chápu to tedy správně, že kontrolujou JEN řidiče?
Původní příspěvek od R4D4R dobře, mě de o to jaká je šance že ho budou kontrolovat...
Člověče co je to za otázky? Když nebude dělat ten tvůj kema problémy nebo bordel, tak jakej důvod by benga měly ho kontrolovat?-teda kromě nějakého zátahu namířeného na cílovou skupinu 18-, zkrátka a dobře je ta šance přímo úměrná tomu,jak se bude ten dotyčnej chovat...nikdy nemůžeš říct, že tě nemůžou zkontrolovat a pokud ti bylo 18, tak nikdo nemůže poslad dopis tvým rodičům bez tvého souhlasu, že jejich syn je vyhulenka...
mno zkusenost mojeho souseda byla, ze jeli plne auto lidi {dredari aj. pro ktere ma ceska policie pochopeni} no a pred cestou se vseci zfoukli jak se slusi a patri. za deset minut je stop benga a bylo vymalovane.ze prej ,at si pan olizne papirek po deseti ninutach nic tak ho nechali jet a za hodku se na testru {ktery si vyptal} ukazalo THC a piko. celkem stesti je to klikar.
když mi nebylo 18, tak mě policajti nikdy z brkem nezastavili ... vždycky se řešili jen cigára, a teď chodim do hospody víc na jointa, než na pivo ... v tomhle ohledu jsou policajti v pohodě, protože hodně policajtů si dá taky
Dnes sem dostal, od Policie "líznout" a na testu se nepatrně slabě projevilo že sem hulil. Bylo to zhruba 13 hodin po jointu takže doporučuju minimálně 12 hodin před tím nehulit. Jejich testy totiž ukazují jak aktivní tak i neaktivní látky Thc. Pokud kouříte často doba zjištění se prodlužuje
v těch testrech na drogy musí byt indikační latka ktera funguje opticky zbarvením po reakci z thc aktyvní latkou konopí chce to bud to latku kterou před testem požijem(ale nesmí byt škodliva lidem) a ta pak neutralizuje indikační latku v testru a nebo latku ktera eliminuje thc v ustech