Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Opravdu nejradši v létě.Je víc možností, je větší pohoda, můžeš třeba být do rána venku a nemusíš se klepat někde v hospodě...věc názoru, ale můj názor je léto.
Jasně že v létě! Nejlepší to je za vlahé lení noci pod hwjeznatou oblohou, to pak člověk nestíhá...ještě když se přidá lehký vánek, je to úplně best! Takhle se dá strávit až 8 hodin a člověk je úplně unesenej. V zimě nic takového nefunguje...
zdravíčko.No já hulím raději v zimě,má to svý kouzlo/např.když se zmastíte venku když je pořádný mráz,tak se skoro nezhulíte ale když se pak vejde do tepla he he to je pak překvápko/v létě hulím většinou jen jak zapadne sluníčko,v tom hycu by mě asi odvezli,a nebo někde u vody kde se přinejhorším můžu schladit
Nejvetsi zachvat smichu jsem mel kdyz jsem po jontu skocil v lete do vody.To se vam vsechno tak uuuvolni a to blaho potom. Jenom to slunicko me celkem prudi.
Zima je dobra na skakani do snehu, to se clovek celkem vyblbne.
No ale co si budem povidat jaro je nejlepsi, kdyz najednou zjistite, ze se hneda, cerna a bila, promenili v zelenou,zlutou a modrou.
Podzim z hlediska barev a sklizne taky neni vubec spatnej.
Vono je to celkem jedno co je za obdobi, vzdycky se na nem najde neco pozitivniho a hezkyho, stejne jako nejaky ty mouchy.
Coz me pripomina, ze miluju letni noci, ale ty komary bych zrusil.
Jo jo, nejlepší zážitky po hulení sou vždycky v létě... to se člověk může pěkně vyplesknout do káry, odpálit špíčka a valit někam k vodě... :-))) ale bacha ať se neutopíte...
V kazdem vyvolava jine obdobi jine nalady, takze to bude silne individualni - ja napriklad preferuji teplo - a vybec mi nevadi ani TEPLO. To dela to revma .
2 Spalodrontix: s komarama jsem skoncoval uz davno - po nekolika (5-ti) otravach krve po pokousani komary (po me jdou ti nejvetsi, velikosti vrabcu) jsem se dovedel zajimavy vodacky recept: 2x az (ze zacatku, tak tyden) 3-4x denne tabletu vitaminu B1 - Thiamin (hexacyklocobalamin?), volne v lekarne. Klid, nepredavkujes se, neb je to rozpustny ve vode. Vylucuje se moci a hlavne potem, takze za dva dny smrdis thiaminem jak psi ksiry. Ale komarum to desne vadi a mas kolem sebe neco jako silove pole, kterym zadny komar nepronikne. Cim vic se potis (a pritahujes komary), tim vic vylucujes toho puchu (a odpuzujes komary). Optimalni repelent.
Vyzkouseno (asi 10 let), rocne me hryzne jen ten prvni komar, pak maji utrum !