Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na tech listech to budou asi třásněnky. Nevedeli byste nekdo jak je zneskodnit? Z tema navlchcenima houbama to asi pomuze, ale vsechni je urcite neodstranim.
jo biool je na to dobrý je netoxický namýcháš roztok do nějakého rozprašovače no a pak to postříkáš mýchá se to normal vodou je to napsané na obalu lehké použití nemáš co pokazit hlavně to nestříkat na lysty když je přímé slunce až tak na noc a přímo na ty svině abys potříkal lysty ze spoda i z hora pokud by se po nějakém čase oběvyli znova (vajíčka) tak to aplykuj eště podruhé max po třetí a je to pryč ale věčinou stačí 1-2x
Osobně bych se stříkání biolu zespodna na listy vyvaroval.
Jednou jsem takhle kytky postříkal a bylo to naposled. Všechny šli totiž do koprů
Ale třeba to byla chyba koncentrace .... kdo ví..... třeba má smah pravdu.
Když jsem to ale konzultoval s kámošem zahradníkem tak mi řekl, že jsem blázen a že jsem tím kytku udusil, protože zespod listů ,,dýchá,,.