Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bedny z podií moc blízko u sebe, furt se to kopalo, střídání rockovejch, punkovejch kapel a DJů na hlavnim taky shit. Velmi trapný předvolební proslov kandidáta do poslanecký sněmovny, obrovskej nevyužitej prostor přímo řval po nádherný open-airový akci místo toho 3 systémy namačkaný na 20 metrech, nikoho z Groweru sme nenašli, místo, kde se mělo po skončení na Letný pokračovat jsme se taky nedozvěděli a byl strašnej hicák. Před rokem to bylo mnohem mnohem lepší.
Cao bratri v tiku,
myslim si, ze to byla moc pekna akce na podporu. Ukazala, ze nejse zadne militantni hnuti a vse dokazeme resit v klidu a s usmevem. Prikladem budiz organizatori, kteri i pres neprizen uradu vicemene vse pekne v ramci ne/moznosti dokazali. Ucast byla hojna. Tedy za rok nebo mozna drive se na Vas opet tesim....
No já jsem sice chtěl být v Brně a ne v Praze ale nakonec jsem to taky prošvih. Jaký to bylo v Brně?
Co takhle udělat takovou akci častěji? Třeba každý měsíc přes léto. A putovní po celé republice. Když nejsou žádný problémy, tak by ani toto nemusel být problém.
Mně se to zdálo super, až na to, že jsem žádnýho grooveráka u pomníku nikdy nepotkala..:-) Jinak super akcička, sice kapánek problémy s magistrátem, ale dle mého to nebylo ani moc poznat. Počásko bylo taky nádherný, tak co si víc přát? :-)
lidí teda bylo dost, to jo,
ale nějaký zviditelnění akce, aby ostatní viděli a věděli o co se nám jedná, to tam nebylo,
prostě žádný transparenty a hesla, jen hromada zhulek, co se vlní a leží na Letný
a slyšet byla hlavně jen muzika, když pak někdo něco říkal, zvukař stáhl zvuk
a už si tam jen něco šeptal pro okolo stojící
ale co se dá čekat od zhulek, že?
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
"Dokuď bydlíš doma a krmíme tě, tak máš taky nějaký povinnosti!!!" To byli slova mojí milé maminky, tak sem jel na chalupu pracovat.
Jsem smuten, ale příště se to už snad povede.
Zdravim
Jo, mně se to dost líbilo, jsem naveskrze spokojen :
Dobrá akce, bez incidentů, poliši neprudili, plešouni taky ne, do večerky to sice bylo dál, ale dojít se tam dalo.
U pomníku jsem trčel taky (dvakrát), jen se mi tam nějak nepodařilo na nikoho natrefit. Čím to čím??? Že by opravdu huliči byli tak nespolehliví, jak se říká, si nemyslím. Spíš jen každýmu do toho něco vlezlo .
Akce se mi moooooooooc líbyla. Bylo tam fakt hafo lidí (a hlavně roštěnek), fakt krásný počasí a dobrý hulení. Mohlo tam ale fklidu prijít víc lidiček bylo by to ješte lepšejší. Ale byl jsem určitě spokojenej.
máš pravdu, žel mi to tak taky přijde.. (k+ bych psát neměl, v poslední době se tady rozmáhají trendy jako že se dávají karmy za blbosti )
nechci tady nikoho provokovat, ta debata na idnes co se tam strhla je fenomén... lidi prostě o trávě prd vědí a hnedka mají napevno názor..
Na druhou stranu jsem viděl v TV jak to vypadalo a i ty fotky z Groweru a jsem rád že jsem tam nebyl, připadalo mi to docela dost slaboduché.. hulení je pěkná věc, ale protože už nějakou dobu nehulím, přijde mi, že dělat si s toho životní styl je taknějak k ničemu.
Většinou se huličské akce prezentujou dost slaboduše.. řvoucí "moderní" hudba, spousta lidí s různými prapodivnými zevnějšky (já teda proti tomu nic nemám, ale přijde mi divný, že člověk ve snaze změnit svůj postoj na svět s postoj světa k němu si propíchne bůhví co kusem železa, nabarví vlasy na vyřvaně zeleno nechá si narůst kdoví jaké drediska - to je taková jakoby póza), válejí se v trávě, všichni jsou zhulení a tak podobně... to se pak nedivme, že se na nás dívají jako na feťáky .. zhulený člověk s pohledu nezhuleného má opravdu vizáž absolutního debila červené - matně se lesknoucí očička tupě zírají do blba - přiblblý úsměv...
prostě krize..
hulme si, v ústraní v klídku.. ale vytlemení na veřejnosti.. to je zvláštní - myslím že nejsem žádný moralista, ale taky to moc nemám rád... asi to bude tím, že jsem povahou klidný člověk a nejlíp mi je když se "nic" neděje
Co rikate na posledni song od Divokyho Billa? Ten me fakt dostal. Jeste to musim nekde sehnat, snad to stihnu do toho cervna. A co ti policajti? Videl sem jich tam partu, ale uzitecny byly asi jenom ti 2, co ridili provoz u prechodu. A ridici? vsichni jezdili jak na zavereckach v autoskole ) Az na to, ze kdyz ti dopravaci odjeli, hned to do sebe 2 auta narvaly....((( Jinak akce byla dobra , priste sem tam zase.
odrash -To to je skvele, ze popisujes akci podle spravodajstvi tv nova. Propichanejch typku tam bylo tak 200 a normalnich hulicu tak 2300 - ti vklidu hulili sedeli na travniku a v poklidu demonstrovali
to breeder - Tak si se mel zvednout a dojit k podiu, nee ? Ja sem to teda udelal a slysel sem vsechno v pohode.
to ondrash & all: no souhlasim s tebou, že když "normální" lidi vidí zhulený dredaře se sto náušnicema na xichtě, jak se zhulený válej na trávě, tak to asi naší myšlence moc nepomůže!!!
ale nemyslim si, že za to můžou dredaři, a jak někdo psal takovejch tam bylo ta 400 a 2500 normálních lidí, tak, že si zásadně myslim, že za to můžou jedině média, protože ty hovada prostě natočej největší pankáče, který ani kolikrát neví proč tam přišli, jen se vožralí válej na zemi (vim o čem mluvim, sám sem byl pár let kolem puberty punker) aby to bylo samozřejmě co nejbrutálnější a hodili na normální huliče co největší špínu, pak to pěkně odvysílaj a ostatní gaučáci si samozřejmě řeknou, hm zase se někde smažky sjeli a vožrali a pak se tam váleli po zemi, to přece nemůžem s tou legalizací nikdy souhlasit!
a ta většina "normálních" huličů tam vlastně byla naprosto k ničemu!!!!
prostě dokuď nebudou média solidní, tak sme stejně v prdeli, a myslíte si, že TV HOVNA bude někdy solidní a objetivní!!!!! :-)))) asi nikdy
PS: osobně nemám nic proti lidem s dredama a náušnicema, i když dredy nemám, náušnice mám 3 :-)