Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tak jak bylo na letnej???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

Palec dolů Na Hovno Příspěvek č. 17

Bedny z podií moc blízko u sebe, furt se to kopalo, střídání rockovejch, punkovejch kapel a DJů na hlavnim taky shit. Velmi trapný předvolební proslov kandidáta do poslanecký sněmovny, obrovskej nevyužitej prostor přímo řval po nádherný open-airový akci místo toho 3 systémy namačkaný na 20 metrech, nikoho z Groweru sme nenašli, místo, kde se mělo po skončení na Letný pokračovat jsme se taky nedozvěděli a byl strašnej hicák. Před rokem to bylo mnohem mnohem lepší.

Old Post 05-05-2002 v 22:17 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ender
Stálý Člen

Karma uživatele Ender - 5% Pěstitelská

Pohodička MMM :o) Příspěvek č. 18

Cao bratri v tiku,
myslim si, ze to byla moc pekna akce na podporu. Ukazala, ze nejse zadne militantni hnuti a vse dokazeme resit v klidu a s usmevem. Prikladem budiz organizatori, kteri i pres neprizen uradu vicemene vse pekne v ramci ne/moznosti dokazali. Ucast byla hojna. Tedy za rok nebo mozna drive se na Vas opet tesim....

Ender Wiggin

Old Post 05-05-2002 v 23:37 PM
Ender je offline   Profil uživatele Ender   Find more posts by Ender   Foto galerie člena Ender   Click here to Send Ender a Private Message   Add Ender to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

No já jsem sice chtěl být v Brně a ne v Praze ale nakonec jsem to taky prošvih. Jaký to bylo v Brně?

Co takhle udělat takovou akci častěji? Třeba každý měsíc přes léto. A putovní po celé republice. Když nejsou žádný problémy, tak by ani toto nemusel být problém.

nemo

Old Post 05-05-2002 v 23:45 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Mně se to zdálo super, až na to, že jsem žádnýho grooveráka u pomníku nikdy nepotkala..:-) Jinak super akcička, sice kapánek problémy s magistrátem, ale dle mého to nebylo ani moc poznat. Počásko bylo taky nádherný, tak co si víc přát? :-)

Old Post 06-05-2002 v 06:28 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

- tak mě to docela zklamalo,

lidí teda bylo dost, to jo,
ale nějaký zviditelnění akce, aby ostatní viděli a věděli o co se nám jedná, to tam nebylo,
prostě žádný transparenty a hesla, jen hromada zhulek, co se vlní a leží na Letný

a slyšet byla hlavně jen muzika, když pak někdo něco říkal, zvukař stáhl zvuk
a už si tam jen něco šeptal pro okolo stojící

ale co se dá čekat od zhulek, že?

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 06-05-2002 v 06:59 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Breeder: hm, ta poslední věta se mi nějak VŮBEC nelíbí.... :-((((

Old Post 06-05-2002 v 07:13 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Mates-CrazyHorse
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Mates-CrazyHorse - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

"Dokuď bydlíš doma a krmíme tě, tak máš taky nějaký povinnosti!!!" To byli slova mojí milé maminky, tak sem jel na chalupu pracovat.
Jsem smuten, ale příště se to už snad povede.
Zdravim

Matesák
až dolížu nanuka, tak vylížu Annu K.

Old Post 06-05-2002 v 07:30 AM
Mr.Mates-CrazyHorse je offline   Profil uživatele Mr.Mates-CrazyHorse   Find more posts by Mr.Mates-CrazyHorse   Foto galerie člena Mr.Mates-CrazyHorse   Click here to Send Mr.Mates-CrazyHorse a Private Message   Add Mr.Mates-CrazyHorse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka1802
Stálý Člen

Karma uživatele Jirka1802 - 0% Pěstitelská

Obecné Akce Příspěvek č. 24

Jo, mně se to dost líbilo, jsem naveskrze spokojen :
Dobrá akce, bez incidentů, poliši neprudili, plešouni taky ne, do večerky to sice bylo dál, ale dojít se tam dalo.
U pomníku jsem trčel taky (dvakrát), jen se mi tam nějak nepodařilo na nikoho natrefit. Čím to čím??? Že by opravdu huliči byli tak nespolehliví, jak se říká, si nemyslím. Spíš jen každýmu do toho něco vlezlo .

Jinak zajímavej odkaz a velmi "chutná" a plodná diskuze k článku:
http://praha.idnes.cz/praha.asp?r=p...ha_lin&r2=praha

Zvlášť tu diskuzi doporučuju, je fakt jedlá, divím se, že některý lidi dneska ještě můžou mít tak prehistorický názory

JIRKA

Old Post 06-05-2002 v 08:45 AM
Jirka1802 je offline   Profil uživatele Jirka1802   Find more posts by Jirka1802   Foto galerie člena Jirka1802   Click here to Send Jirka1802 a Private Message   Add Jirka1802 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gUMMA
Nový Člen

Karma uživatele gUMMA - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 25

Akce se mi moooooooooc líbyla. Bylo tam fakt hafo lidí (a hlavně roštěnek), fakt krásný počasí a dobrý hulení. Mohlo tam ale fklidu prijít víc lidiček bylo by to ješte lepšejší. Ale byl jsem určitě spokojenej.

[grup][gUMMA]

Old Post 06-05-2002 v 10:00 AM
gUMMA je offline   Profil uživatele gUMMA   Find more posts by gUMMA   Foto galerie člena gUMMA   Click here to Send gUMMA a Private Message   Add gUMMA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

2 breeder,

máš pravdu, žel mi to tak taky přijde.. (k+ bych psát neměl, v poslední době se tady rozmáhají trendy jako že se dávají karmy za blbosti )

nechci tady nikoho provokovat, ta debata na idnes co se tam strhla je fenomén... lidi prostě o trávě prd vědí a hnedka mají napevno názor..
Na druhou stranu jsem viděl v TV jak to vypadalo a i ty fotky z Groweru a jsem rád že jsem tam nebyl, připadalo mi to docela dost slaboduché.. hulení je pěkná věc, ale protože už nějakou dobu nehulím, přijde mi, že dělat si s toho životní styl je taknějak k ničemu.

Většinou se huličské akce prezentujou dost slaboduše.. řvoucí "moderní" hudba, spousta lidí s různými prapodivnými zevnějšky (já teda proti tomu nic nemám, ale přijde mi divný, že člověk ve snaze změnit svůj postoj na svět s postoj světa k němu si propíchne bůhví co kusem železa, nabarví vlasy na vyřvaně zeleno nechá si narůst kdoví jaké drediska - to je taková jakoby póza), válejí se v trávě, všichni jsou zhulení a tak podobně... to se pak nedivme, že se na nás dívají jako na feťáky .. zhulený člověk s pohledu nezhuleného má opravdu vizáž absolutního debila červené - matně se lesknoucí očička tupě zírají do blba - přiblblý úsměv...
prostě krize..

hulme si, v ústraní v klídku.. ale vytlemení na veřejnosti.. to je zvláštní - myslím že nejsem žádný moralista, ale taky to moc nemám rád... asi to bude tím, že jsem povahou klidný člověk a nejlíp mi je když se "nic" neděje

hlavně když se vám tam líbilo

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 06-05-2002 v 10:24 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZS-Man
Nový Člen

Karma uživatele ZS-Man - 37% Pěstitelská

Palec nahoru Super Příspěvek č. 27

Co rikate na posledni song od Divokyho Billa? Ten me fakt dostal. Jeste to musim nekde sehnat, snad to stihnu do toho cervna. A co ti policajti? Videl sem jich tam partu, ale uzitecny byly asi jenom ti 2, co ridili provoz u prechodu. A ridici? vsichni jezdili jak na zavereckach v autoskole ) Az na to, ze kdyz ti dopravaci odjeli, hned to do sebe 2 auta narvaly....((( Jinak akce byla dobra , priste sem tam zase.

Old Post 06-05-2002 v 10:59 AM
ZS-Man je offline   Profil uživatele ZS-Man   Find more posts by ZS-Man   Foto galerie člena ZS-Man   Click here to Send ZS-Man a Private Message   Add ZS-Man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salsaverde
Nový Člen

Karma uživatele salsaverde - 0% Pěstitelská

MMM Příspěvek č. 28

Myslim že nato jak bylo tyhle akci hazeny klacky pod nohy se to povedlo.

Old Post 06-05-2002 v 12:12 PM
salsaverde je offline   Profil uživatele salsaverde   Find more posts by salsaverde   Foto galerie člena salsaverde   Click here to Send salsaverde a Private Message   Add salsaverde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frexam
Stálý Člen

Karma uživatele frexam - 6% Pěstitelská

MC Spina Příspěvek č. 29

Je faktem ze na letny jsem poprvy v zivote videl MC Spinu a musim ric ze jsem se fakt nasmal - byl dost hustej - superrrr.

Old Post 06-05-2002 v 14:08 PM
frexam je offline   Profil uživatele frexam   Find more posts by frexam   Foto galerie člena frexam   Click here to Send frexam a Private Message   Add frexam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

odrash -To to je skvele, ze popisujes akci podle spravodajstvi tv nova. Propichanejch typku tam bylo tak 200 a normalnich hulicu tak 2300 - ti vklidu hulili sedeli na travniku a v poklidu demonstrovali

to breeder - Tak si se mel zvednout a dojit k podiu, nee ? Ja sem to teda udelal a slysel sem vsechno v pohode.

Hudba tam byla na podminky take OK...

Old Post 06-05-2002 v 16:11 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

2 frexam, jo spina byl supr, sem necekal ani ze tam bude ale potesilo me ho zas po nejakej dobe videt a slyset)

Old Post 06-05-2002 v 20:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

posrali to média! Příspěvek č. 32

to ondrash & all: no souhlasim s tebou, že když "normální" lidi vidí zhulený dredaře se sto náušnicema na xichtě, jak se zhulený válej na trávě, tak to asi naší myšlence moc nepomůže!!!

ale nemyslim si, že za to můžou dredaři, a jak někdo psal takovejch tam bylo ta 400 a 2500 normálních lidí, tak, že si zásadně myslim, že za to můžou jedině média, protože ty hovada prostě natočej největší pankáče, který ani kolikrát neví proč tam přišli, jen se vožralí válej na zemi (vim o čem mluvim, sám sem byl pár let kolem puberty punker) aby to bylo samozřejmě co nejbrutálnější a hodili na normální huliče co největší špínu, pak to pěkně odvysílaj a ostatní gaučáci si samozřejmě řeknou, hm zase se někde smažky sjeli a vožrali a pak se tam váleli po zemi, to přece nemůžem s tou legalizací nikdy souhlasit!

a ta většina "normálních" huličů tam vlastně byla naprosto k ničemu!!!!

prostě dokuď nebudou média solidní, tak sme stejně v prdeli, a myslíte si, že TV HOVNA bude někdy solidní a objetivní!!!!! :-)))) asi nikdy

PS: osobně nemám nic proti lidem s dredama a náušnicema, i když dredy nemám, náušnice mám 3 :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 07-05-2002 v 09:09 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás