Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a co nake info teplota ph ec rekl bych ze mas malo zivin nebo spatne ph na zaklade toho neprijmaj toto se me stalo ted uz dvakrat za sebou takto to zacalo a do tejdne dvou kytky v pici koreny schnily sklizen zahozena a to sem koupil bio filtr a stejne to slo do kopru
Původní příspěvek od AEROMAN a co nake info teplota ph ec rekl bych ze mas malo zivin nebo spatne ph na zaklade toho neprijmaj toto se me stalo ted uz dvakrat za sebou takto to zacalo a do tejdne dvou kytky v pici koreny schnily sklizen zahozena a to sem koupil bio filtr a stejne to slo do kopru
Nestraš
Jinak jak říká AEROMAN, lehce posunuté PH nebo nízké EC...
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
mno vecir nato kouknu koupil jsem dneska EC a PH metr roztok PH + a - (nakvet i rust) tak uvidime.... dal jsem poridil phyt-amin a do zalohy green sensation
no nestrasim u aera je to opravdu je to fofr prisel sem takto uz o dve sklizne nejdriv to zacne blednout pak zloutnout od spodu koreny zhnednou a je to v pi.. hlavne si dobre nakalibruj ph metr
takze problem je zatim po prvnim pereni s PH ktere cini 7,4 po prvnim mereni za 2 H udelam este jedno pak se pokusim roztok upravit na hodnoty mezi 5,3 a 6,2 regulatorem PH - od advancet hydroponic
takze roztok upraven na hodnotu PH 6,2
Jinak po 2 periodach 12/12 se uz objevuju prvni bliznicky a opet mensi progres v rustu
feminizovane seeds od sensi jedu a muzu potvrdit, ze vsechno samice - nadherne rostly a vetvici, hlavne sk#1.. co se tyka kvality semen je na tom sensi hur, z deseti superskunku mi jich viklicilo 7, white diesel z 10 take sedum a sk#1 z 5 vykl. 5.
no dal bych aspon 5.8 ph na hydro no je videt uz podle tech nafialovelejch stonku ze neco neni nebilo v poradku a rostou jak zvody nebo se spis zastavily ?rekl bych ze zatim stejne priznaky jak u me zarazenej rust stata chlorofilu hnede koreny no snad to rozdejchaj co foto korenoveho systemu bude nake?
koreny vypadaj velmi zdrave vecer az bude svitit lampa ti to cvaknu ted tam nechci dlouhodobejc rusit prze tamam jeste pak kyti v kvetinacich co sem jel z nonemame semen (skero bylo ale pekne zeleny a uplne bile obsypany ) jinak co se tyce tech nacervenalejch stonku tak je to vpoho to ktyhle odrude patri viz treba tahle fotka z webu pot of goldu http://www.icmag.com/gallery/data/500/9387IM001668.JPG a jinak ty stonky byli cerveny kdys sem privez rezy domu. dneska rano kdys se zhaslo jsem aplikoval postrik phytamidu vecir si jeste pohraju stim Ph a dodam photos zatim pic growers :-)
EDIT: dodany fotky korenu hodnotu PH jsem este sklepl cca na hodnotu 5,7 +/- 1
ten list je tam proto prze dneska jsem vypozoroval jako by listy zacali od konce cepely tmavnout a od prostredku ..... jinak se mi zda ze kytky jedou furt pekne
no koreny vypadaj zdrave takze bud v klidu snad te nepotka co me
stim listem si myslym ze meli malo zivin pri takove hodnote ph a ted to dohanej urcite zase stmavnou mozna bych jim jeste nalozil nevim jake mas ec...
takze male info po vikendu. trochu to vyjelo :-) dneska vymemim celej roztok na fazi "pocatek kvetu" rekl bych ze postriky phytamidem 2 dny zasebou jsou na listech dost znat :-) proto jsou tak pekne leskly
Dneska chvili pred 8smou periodou 12/12 ec 1,8 +/- PH 5,8 +/- Nemel bych ten spodek trochu prostrihat?
edit 1:
nejvyssi vyrchoklky maj 48-50cm je tam asi 5 kusu co se trochu uz zabrzdili jinak ostatni jsou tak nejak stejne veliky .... dalsi info samozrejme dodam
edit 2:
takze holky jsem vzal odspoda tak nejak 8+ cm sechno pryc