Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vite, ja si stejne myslim, ze nazor zatvrdlych rodicu vyvratite jen z tezi...proste oni maj svuj a basta...nerikam samozrejme, ze vsichni a tak si myslim, a mam stejnej nazor jako vetsina..."at si kazdy dela to, co mu vyhovuje a s cim je spokojeny"...no ne? Ale kdyz to vezmu s te druhe stranky...z toho pohledu rodice, taky nevim, jak bych reagoval a co bych podnikl, kdybych proste prisel na to, ze syn kouri travu, ted vazne nevim, jestli bych si s nim to brko dal...musi byt snad nejake hranice a respekt mezi rodicem a ditetem!
Drum´n´basstarde, mám k tobě zásadní otázku: z čeho myslíš vzniká vzájemný respekt mezi dvěma lidmi (ať už dětmi navzájem, dospělými navzájem nebo dětmi a rodiči)? Ze strachu nebo lži? Díky za odpověď.
jugador: jdi do toho...je to fayn
gizmo: nic proti Tobe, ale mam dojem ze Ty a Tvi rodice jste kazdej nekde uplne jinde.
kdyz nesnasis odsuzovani neceho o cem nemas ani sajna, tak neodsuzuj sve rodice ze se chovaj tak
jak se chovaji.
No myslim, ze ten respket moc ani nevznika, ten uz je snad nejak vrozeny(nerikam, ze vsude), ale jen se bud zesiluje, nebo naopak zeslabuje...vyplyva to proste z postaveni ve spolecnosti...vzdyt snad ani nemusim rikat, ze ten rodic je vzdy aspon o neco malo vic nez dite a jeste k tomu, kdyz clovek bydli pod jejich strechou, zivi ho a jeste ke vsemu mu zbyva do plnoletosti nejaky ten tyden...je to vazne otazka nazoru a abych pravdu rek, ani se to nejak neda vtlacit do tech par vet...
Já když sem začínal pěstovat tak sem rodičům řekl že sem ty klíčky už našel, že to sou asi ňáký kopřivy a po nějaký době se na to přišel podívat táta a řikal že ty KOPŘIVY vypadaj jako mariánka. Pak řekl mámě ta to řekla babičce a dědovy. No nakonec mi to ještě zylívali a starali seo to.
Teďkami táta řekl že se těší až vykvete letošní várka a že se těší až si taky zatahá.
Tak si myslim že rodiče se to stejně dozví tak nemá cenuto tajit, ale nenutit jim to ať se rozhodnou sami.
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money
Rodiče přijali konopí dobře.Dal jsem jim přečíst kvalitní knížky a jinak všechno vysvetlil.Mamka jak jsem se přesvědčil umí vypěstovat model,ale dokud konopě nebudou potřebovat na boj s chorobou,měli byste moc přemejšlet jestli jim to připravit.
Otce je delnas kterej sice maka na rodinu ale jinak je vecne v lihu. To neni clovek kteremu se da neco vysvetlit ale s matkou se da v pohode o vsem klabosit. Sice to neschvaluje ale asi s tim nic neudela. Vcera me dost dostala, kdyz mi rikala jestli nepotrebuju skrin na matku a rizky. Ze prej se potrebuje jedny zbavit. A pristih jsem ii jak si se svyma kamoskama zapalovaly speka. Ona tvrdi ze to nebyl spek ale ja vym svy
Davejte si na svy rodice bacha, nevite co delaj kdyz spite
No, že hulím ví celá rodina. A že jsem pěstoval (teď mám pauzu) taky. Proti pěstování neměly nic - na hulení občas nějaký keci jsou (hlavně když přídu domu na šrot).
:-))) tak to sem naštěstí nikdy nemusel dělat, vono si myslim, ž ekdyž přídeš ze zahulený hospody tak máš ty voči rudý i tak, a hlavně nikdy mi nikdo z rodičů na voči nečuměl, spíš koukali jak se motám :-))), ale každýho věc :-)))