Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co po jointu dělaté nejraději??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Dunihlav
Stálý Člen

Karma uživatele Dunihlav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

po tom cigáru pozoruju rád kolem sebe barvy, ani tak nevnímám předměty jako jen samotné barvy....nejraději venku na trávě pod stromem.....

Old Post 28-04-2002 v 14:35 PM
Dunihlav je offline   Profil uživatele Dunihlav   Find more posts by Dunihlav   Foto galerie člena Dunihlav   Click here to Send Dunihlav a Private Message   Add Dunihlav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robor
Stálý Člen

Karma uživatele robor - 25% PěstitelskáKarma uživatele robor - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ta vana není špatná, ale taky není špatný jít si zaplavat třeba do lázní nebo v létě na písák. A potom třeba nějaký dobrý jídlo v hospodě. Kino je taky super, nejraději jdeme s jointem na nějakou dobrou komedii.

Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...

"Naposled pomodlit mám-li se právě,
chci říci jen: Bože, žehnej trávě!"

Old Post 28-04-2002 v 18:43 PM
robor je offline   Profil uživatele robor   Find more posts by robor   Foto galerie člena robor   Click here to Send robor a Private Message   Add robor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
netopeyr
Stálý Člen

Karma uživatele netopeyr - 51% PěstitelskáKarma uživatele netopeyr - 51% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 19

Yá neyrači spáleney čumim na receptář a vůdec to nestíhám...nebo s kámošema, kytarou a bongem nad vohněm ye to taqy moc good...ale poslední dobou mě dostala ta hrozná pasivita, taq se dycky teťka hrozně zabim a paq třeba 7hodin ležim v pokoyi v tranzu...docela nářes ye squsit něco ve spálenosti vařit...dycky běhám po kuchyni a furt něco hledám a ani nevim co vlasně chci...nebo psát lidem meyly, to dycky píšu uplný kraviny a paq zapomenu vo čem píšu, taq začnu to číst abych věděl gde sem sqončil, no a yaq ty kraviny čtu taq to vůbec nechápu a děsně se tomu tlemim, tahle píšu třeba šest hodin...

[Edited by netopeyr on 28-04-2002 at 09:43 PM]

Old Post 28-04-2002 v 20:38 PM
netopeyr je offline   Profil uživatele netopeyr   Find more posts by netopeyr   Foto galerie člena netopeyr   Click here to Send netopeyr a Private Message   Add netopeyr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bobek bobson
Nový Člen

Karma uživatele bobek bobson - 23% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 20

Já si rád vylezu na nějaký dobrý místo a zahraju si na ridu. Je to fakt delikátní věc. A nebo si zakrosit na ňákým dobrým motorku taky není špatný.

Old Post 29-04-2002 v 07:55 AM
bobek bobson je offline   Profil uživatele bobek bobson   Find more posts by bobek bobson   Foto galerie člena bobek bobson   Click here to Send bobek bobson a Private Message   Add bobek bobson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Mates-CrazyHorse
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Mates-CrazyHorse - 63% Pěstitelská

Vaření Příspěvek č. 21

2 netopeyr
Teď si mě človíčku přived na to nejlepčí, co se snad zkouřenej dá dělat! Přišel sem domu dobře vykouřenej a uvařil sem ty nejlepší chilli fazolky bez chilli, jaký sem kdy jed. Dal sem tam všechno pálivý i nepálivý, co sem měl po ruce a byla to prostě lahůdka největší! Matka řikala ať to někdy uvařim celý rodině k večeři, ale nedopadlo to zrovna nejlíp. Vůbec sem nevěděl, co sem do toho dal a prostě stálo to za houby!

Musim bejt ale tak dobře kreativně vykouřenej, to se to pak vaří!

Matesák
až dolížu nanuka, tak vylížu Annu K.

Old Post 29-04-2002 v 08:22 AM
Mr.Mates-CrazyHorse je offline   Profil uživatele Mr.Mates-CrazyHorse   Find more posts by Mr.Mates-CrazyHorse   Foto galerie člena Mr.Mates-CrazyHorse   Click here to Send Mr.Mates-CrazyHorse a Private Message   Add Mr.Mates-CrazyHorse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kastan
Stálý Člen

Karma uživatele kastan - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 22

vareni neee.
nadavno jsem si dost ozehl ruku takze kuchini se radsi vyhibam jak sem na kasi.no jinac rad vegetim ve vane i 3h.jizda na kole ja taky super,konecne je pekne pocasi tak sedime s kamosema na lavickach u pivka a pozorujeme krasne zalesnene kopce celkove proste krajinu,blabolame nesmysli a naramne se bavime.a fodbalovy zapas taky muzu ale neco lepsiho treba liga mistru.

kastan

Old Post 29-04-2002 v 11:44 AM
kastan je offline   Profil uživatele kastan   Find more posts by kastan   Foto galerie člena kastan   Click here to Send kastan a Private Message   Add kastan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Pohodička co po jointu??? Příspěvek č. 23

Bez debat je snad dalsi!
Jak to tak pročitam, tak souhlasímn skoro ze vším. Každej "špek" je jinej a neni pokaždý na stejným místě (to by zas taková prdeel asi nebyla), sranda je zahulit a pak teprv začit nějakou akci (pokud je ještě někdo natolik v pohodě,že je to schopen na něco přijit ), my sem tam kopem hacka, hažem s Frissbee nebo dobrej sport po špeku je taky "ZEVLING"!

Old Post 29-04-2002 v 12:22 PM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

spousta věcí je po joshi vychytanejch. ted jsem prisel na dalsi - chce to dobrej dalekohled s poradnym zvetsenim, a pokud nekdo z vas bydli v panelaku tak je to jeste lepsi...a koukat po vsem moznym..dobry je to ve meste, kdyz pozoruje te lidi,ale v prirode je to taky cool....
jo a jeste jedna hustota - dalekohled do auta a sledovat cestu pred sebou, dobry je to v noci...ALE NE PRO RIDICE !! :-(=)

Old Post 29-04-2002 v 19:57 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vajce007
Nový Člen

Karma uživatele vajce007 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

po speku? cokoliv...
Ale nejradeji: sex,bazenek,pinec,counter strike,priroda,filmek...

Old Post 29-04-2002 v 23:46 PM
vajce007 je offline   Profil uživatele vajce007   Find more posts by vajce007   Foto galerie člena vajce007   Click here to Send vajce007 a Private Message   Add vajce007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
unknown :-)
Nový Člen

Karma uživatele unknown :-) - 0% PěstitelskáKarma uživatele unknown :-) - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 26

Cokoliv jenom ne jezdení na ližích ;-)

yeah

Old Post 30-04-2002 v 00:45 AM
unknown :-) je offline   Profil uživatele unknown :-)   Find more posts by unknown :-)   Foto galerie člena unknown :-)   Click here to Send unknown :-) a Private Message   Add unknown :-) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ingeborg
Stálý Člen

Karma uživatele Ingeborg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

První věcí, kterou po raketě dělám, je uvelebeni se - aspon na 5 minut - ve vodorovné poloze (je-li to možné, popř. aspoň sedím). Jsem majitelkou permanentně nízkého tlaku a tak se mi ve svislé poloze dějí věci nevídané

Inge

Old Post 30-04-2002 v 11:10 AM
Ingeborg je offline   Profil uživatele Ingeborg   Find more posts by Ingeborg   Foto galerie člena Ingeborg   Click here to Send Ingeborg a Private Message   Add Ingeborg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 28

to Homolka

Tak to jsi napsal moc hezky.K+

Old Post 30-04-2002 v 11:59 AM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

jo souhlas s těma co psali o přírodě, zhulovat se někde, na louce, v lese, u řeky a td je prostě dokonalý!!! o tripu už ani nemluvim, ale to sem moc nepatří

když sem sám doma tak neni špatný kouknout na dobrej hokej či fotbal (ligu mistrů) to sem pak z těch chlapíků na hřišti uplně vodvařenej a nechápu co tam dělaj :-) ale pak když se trochu zklidnim, je to i super pokoukáníčko

vaření při zhulenosti moc rád nemám, protože pak všechno vochutnávám a je mi z toho blbě :-)

no a hraní na kompu, to docela jde, ale předevčírem sem si dal mlíko, a nedohrál sem ani dvě třetiny jednoho zápasu NHL2002 :-))) musel sem zaparkovat na gauč, bo sem byl totalně neschopnej čehokoliv :-))ú

jinak jednou za 14dní v pondělí provozuju pro svý tak 2 - 3 kámoše kino, protože mám přístup k novým filmům na CD, prostě ve 2 ke mě přijdou, ubalíme špeka, pustíme film, pak film zkončí ubalíme druhýho špeka, pustí se druhej film a pak je vyhodim a je konec kina :-)

zrovna včera sme koukali po brčku skaňoura na Jurskej park 3 (normáně je to film o hovnu), ale jak sme byli vyhulení tak ti dinosaři byli fakt moc hustý :-)))

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 30-04-2002 v 12:20 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

nejlepsi je na tom to, ze vsichni mate pravdu....

a proto du speqa a potom.....

....neco prijemneho

btw: Nejlepsi si jsou stejne ty prochazky. Hezky do prirody s otevrenyma ocima a usima, jo a jeste nosem :-)

a vlastne otevreny vsechny pory kuze ;-)

Old Post 30-04-2002 v 14:31 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hofa
Stálý Člen

Karma uživatele hofa - 0% Pěstitelská

freetime Příspěvek č. 31

Zewling je asi nejlepsi sport kterej se po brcku da provozovat. Lyzovani taky neni spatny - ficite si to dolu, na usich sluchatka s pohodovou hudbou (jenom vam nesmi nikdo vletet do cesty). Frisbee i hackys je gut ale jako nejvetsi zabijarna mi prisel fotbalek tri na tri na zahrade ktera byla do mirnyho kopecka. To jsem potom normalni puls lovil jeste pul dne. )

free smoke for everyone!!!

Old Post 30-04-2002 v 21:24 PM
hofa je offline   Profil uživatele hofa   Find more posts by hofa   Foto galerie člena hofa   Click here to Send hofa a Private Message   Add hofa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

to Homolka: to nebyla narážka na tvuj text, prostě sem psal, že lezení venku zhulenej je super a o tripu ani nemluvim (tim myslim, že dát si tripa(LSD) venku je asi to nej), ale že to moc nepatří do týhle větve, která se jmenuje "co po jointu děláte nejraději?", chápeš mě??? :-)

Old Post 02-05-2002 v 10:51 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás