Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta vana není špatná, ale taky není špatný jít si zaplavat třeba do lázní nebo v létě na písák. A potom třeba nějaký dobrý jídlo v hospodě. Kino je taky super, nejraději jdeme s jointem na nějakou dobrou komedii.
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Yá neyrači spáleney čumim na receptář a vůdec to nestíhám...nebo s kámošema, kytarou a bongem nad vohněm ye to taqy moc good...ale poslední dobou mě dostala ta hrozná pasivita, taq se dycky teťka hrozně zabim a paq třeba 7hodin ležim v pokoyi v tranzu...docela nářes ye squsit něco ve spálenosti vařit...dycky běhám po kuchyni a furt něco hledám a ani nevim co vlasně chci...nebo psát lidem meyly, to dycky píšu uplný kraviny a paq zapomenu vo čem píšu, taq začnu to číst abych věděl gde sem sqončil, no a yaq ty kraviny čtu taq to vůbec nechápu a děsně se tomu tlemim, tahle píšu třeba šest hodin...
2 netopeyr
Teď si mě človíčku přived na to nejlepčí, co se snad zkouřenej dá dělat! Přišel sem domu dobře vykouřenej a uvařil sem ty nejlepší chilli fazolky bez chilli, jaký sem kdy jed. Dal sem tam všechno pálivý i nepálivý, co sem měl po ruce a byla to prostě lahůdka největší! Matka řikala ať to někdy uvařim celý rodině k večeři, ale nedopadlo to zrovna nejlíp. Vůbec sem nevěděl, co sem do toho dal a prostě stálo to za houby!
Musim bejt ale tak dobře kreativně vykouřenej, to se to pak vaří!
vareni neee.
nadavno jsem si dost ozehl ruku takze kuchini se radsi vyhibam jak sem na kasi.no jinac rad vegetim ve vane i 3h.jizda na kole ja taky super,konecne je pekne pocasi tak sedime s kamosema na lavickach u pivka a pozorujeme krasne zalesnene kopce celkove proste krajinu,blabolame nesmysli a naramne se bavime.a fodbalovy zapas taky muzu ale neco lepsiho treba liga mistru.
Bez debat je snad dalsi!
Jak to tak pročitam, tak souhlasímn skoro ze vším. Každej "špek" je jinej a neni pokaždý na stejným místě (to by zas taková prdeel asi nebyla), sranda je zahulit a pak teprv začit nějakou akci (pokud je ještě někdo natolik v pohodě,že je to schopen na něco přijit ), my sem tam kopem hacka, hažem s Frissbee nebo dobrej sport po špeku je taky "ZEVLING"!
spousta věcí je po joshi vychytanejch. ted jsem prisel na dalsi - chce to dobrej dalekohled s poradnym zvetsenim, a pokud nekdo z vas bydli v panelaku tak je to jeste lepsi...a koukat po vsem moznym..dobry je to ve meste, kdyz pozoruje te lidi,ale v prirode je to taky cool....
jo a jeste jedna hustota - dalekohled do auta a sledovat cestu pred sebou, dobry je to v noci...ALE NE PRO RIDICE !! :-(=)
První věcí, kterou po raketě dělám, je uvelebeni se - aspon na 5 minut - ve vodorovné poloze (je-li to možné, popř. aspoň sedím). Jsem majitelkou permanentně nízkého tlaku a tak se mi ve svislé poloze dějí věci nevídané
jo souhlas s těma co psali o přírodě, zhulovat se někde, na louce, v lese, u řeky a td je prostě dokonalý!!! o tripu už ani nemluvim, ale to sem moc nepatří
když sem sám doma tak neni špatný kouknout na dobrej hokej či fotbal (ligu mistrů) to sem pak z těch chlapíků na hřišti uplně vodvařenej a nechápu co tam dělaj :-) ale pak když se trochu zklidnim, je to i super pokoukáníčko
vaření při zhulenosti moc rád nemám, protože pak všechno vochutnávám a je mi z toho blbě :-)
no a hraní na kompu, to docela jde, ale předevčírem sem si dal mlíko, a nedohrál sem ani dvě třetiny jednoho zápasu NHL2002 :-))) musel sem zaparkovat na gauč, bo sem byl totalně neschopnej čehokoliv :-))ú
jinak jednou za 14dní v pondělí provozuju pro svý tak 2 - 3 kámoše kino, protože mám přístup k novým filmům na CD, prostě ve 2 ke mě přijdou, ubalíme špeka, pustíme film, pak film zkončí ubalíme druhýho špeka, pustí se druhej film a pak je vyhodim a je konec kina :-)
zrovna včera sme koukali po brčku skaňoura na Jurskej park 3 (normáně je to film o hovnu), ale jak sme byli vyhulení tak ti dinosaři byli fakt moc hustý :-)))
Zewling je asi nejlepsi sport kterej se po brcku da provozovat. Lyzovani taky neni spatny - ficite si to dolu, na usich sluchatka s pohodovou hudbou (jenom vam nesmi nikdo vletet do cesty). Frisbee i hackys je gut ale jako nejvetsi zabijarna mi prisel fotbalek tri na tri na zahrade ktera byla do mirnyho kopecka. To jsem potom normalni puls lovil jeste pul dne. )
to Homolka: to nebyla narážka na tvuj text, prostě sem psal, že lezení venku zhulenej je super a o tripu ani nemluvim (tim myslim, že dát si tripa(LSD) venku je asi to nej), ale že to moc nepatří do týhle větve, která se jmenuje "co po jointu děláte nejraději?", chápeš mě??? :-)