Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V nejbližší době plánuju zajet si do Vídně na nákupy, naschvál zkusím vzít pár řezů nějaké z genetik které jsem měl od českých matkařů a pak dám vědět...
Původní příspěvek od plha
Pokud jsou řízky v AT legální, tak mezi šopama musí být nějaká ta konkurence ve prospěch kvality
tak jsem se dozvěděl z rak. webu o tamní legalitě:
Ifoko: "Pflanzen egal ob M oder W fallen nicht unter das Suchmittelgesetz.
Verboten ist nur das THC.
Also ein Pflanze in der vegi ist sicherlich als Zierpflanze nicht strafbar."
Rostliny, jedno jestli samčího nebo samičího pohlaví, nespadají do zákona o návykových látkách. Zakázáno je pouze THC
Liquid: "hängt halt vom equipment ab... eine pflanze die einfach so im raum steht wird vorraussichtlich keine konsequenzen (ausser dem verlust der pflanze) mit sich bringen.
wennst 10 pflanzen in nem kasten im keller unter NDL mit AKF hast wird das argument "die schaun so schön aus" nimma ziehn"
Záleží na vybavení... jedna rostlina, která jen tak stojí v prostoru nebude s sebou pravděpodobně nést žádné následky (kromě ztráty pro květinu).
Pokud máš 10 kytek vë vaně ve sklepě pod sodíkem s AKF (netuším) tak tě nikdy nezachrání argument "ty vypadají ale pěkně"
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jen tak pro info: mel sem rezy od clena DOG a ten mel matky udelany z rezu z Vidne (nevim kterej growshop (mozna wasden)), v tomhle growu: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=28939 modely WR a Skywalker dale pak zde http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=30845 sem mel modely NL, Spice, BigBud, mel sem taky zminovanou Euforii, ta byla jeta jak in tak out, na out teda dost nevhodna ale in vynikajici
- zaver: vse byli regulerne dobry rezy. imho vlstni konecnej produkt
fakt ze v tech growshopech pracujou zhulky, takze neni zarucena kvalita a clovek nakonec nevi co kupuje. koupi seminek a vlastni selekci si ji muze zarucit, rozhodne bych ale ty rezy co prodavaj neodsuzoval, asi to chce i trochu stesti
...no to je skwele ze mate dobre zkusenosti z řezy z Vidně , tak jeste napiste v kterem jste si je koupili at vsichni teda vime kde jsou dobry řezy a kde prodavaj shit , je sem s Hodinařem "pomlouval" Wassdenn , jak psal Hodinar tak to kupoval zhruba pred 2ma lety , pokud mate nekdo novejsi zkusenosti a lepsi tak aspon napiste z ktereho shopu jste to kupovali , dik Hlava
Jezdím do vídně vždy po každé urodě (mám to kousek cca 100km) jezdím už tam 5 rokem a nemůžu si vynachválit Bushplanet,Bushdoctor,Headbud mám je osvědčené aspoň co se týče odrůd BUSHMAN,HASHBERRY,AK,DESTROYER A SUPER SILVER HAZE.V bushplanetu jdou koupit i dobroty typu ZERO ZERO atd.Vždy spokojen.Cena šniclu cca 10 - 25 EUR podle toho co člověk chce......
Peace
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Cus ja mam z rizkama z rajchu dobre zkusenosti akorat vam neprodaju vic jak 20 rizku na osobu. Takze nejezdim sam a jezdit v utery!!!!! Pac koncem tydne nic neni ted ten rizek vyjde na 220kc a jsou velike jak ktere jedny sem tam videl ty meli tak 35 cisel ale ty sem nechtel zda se me ze tam byly dluho kdyz byly tak velke ze tu odrudu nikdo nechtel a kvalita je good jak kdy nekdy dobre nekdy napicu ale vetinu v pohode
Původní příspěvek od qzd Zdar , nemá zvás někdo zkušenosti kupování semínek z www.bushdoctor.at? já sem skoušel si něco sehnat a pomě to chtělo číslo učtu , ale já sem slyšel že si to obědnám a mě příde abych to zaplatil na dobírku a obratem že mě to příde ? Nevíte jak to teda je????
moc tomu dotazu teda nerozumím, ale snad jsem pochopil podstatu: ze zahraničí se většinou na dobírku objednat nedá (i když jou vyjímky). Většinou se platí pay-pal nebo kartou, případně převodem na účet, tzn. až oni dostanou prachy na účet nebo potvrzenou transakci tak Ti teprve odešlou zboží....
jo a řešit způsoby objednávání a plateb ze zahraničí v threadu o zkušenostech s řezy z Vídně je docela OT
qzd:kamarat si objednaval semena z tej stranky,normalne mu ich priniesla postarka az domov a platil az jej.ale mohol si tu otazku napisat iinde toto je o klonoch skus http://grower.cz/forum/showthread.p...t=%2Bbushdoctor