Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim nemate negdo zkušenost z přípravkem tkzv(feminizator)od firmy accent flower seed soak dostalo se mi to do ruky kamarad to přivez z anglie taky na g jsem o tom četl ale nic moc informace takze pokud to negdo ma tak napište di kvšem ....
zdar, musim Tě pochvalit za investici do substratu. U levnych mrdek máš 100% šanci výskytu sviluch a jineho bordelu a tim padem zbytečné starosti navic, nehledě na vysledny produkt. Co se týče feminizatoru, tak s tím zkušenost nemam, ale četl jsem tady, že to bude šme, takže bych do toho nešel. Není nad vyselektovane matky a kvalitní řezivo.. Proč nemaš řezy a jedeš opět ze semen? Je to mnohem efektivnější.. good luck
chci i udelat krasnou maminu vish ...proto seeds a vzhleden k tomu ze jich mam doma dost tak proč ne
ten feminizator jsem dostal freee tak tak..vyzkoušim na jaře a melo by to delat to ze semena osetrena timto pripravkem .vyklici jen samice a samci timto pripravkem nevyklici tak uvidime na pokusnych nonejmech co vyleze a kolik toho bude samic
peace
dneska sem zastrihaval kvetinky po třetím patře teplota je krasnych 29 vlhkost 65-75procent kyticky zacinam postrikavat phitaminem a dostanou prvni zalivku plagronu na rust ale malou davku pač royalty mix se tak hnojit nemusi --peace and groW