Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale nejvic me posledni dobou nadchnul ten dil myslim 10. serie jak cartman dostal tu nejostrejsi chuvu v akci a tak ji zduznil ze furt jenom zrala vlastni hovna a pak ho zkrotil krotitel psu
Původní příspěvek od Kutas CRAAAAAAAAAAAAB PEEOPLE
a nebo story o Mormonech me dycky dostane
Dum dum dum dum dumn
ale nejvic me posledni dobou nadchnul ten dil myslim 10. serie jak cartman dostal tu nejostrejsi chuvu v akci a tak ji zduznil ze furt jenom zrala vlastni hovna a pak ho zkrotil krotitel psu
Southpark se úplně nejvíc zlepšil je vidět, že chlapci dospěli ... ze začátku to bylo většinou o absurdních zápletkách a nadávkách, ale tak zhruba od 6 série je to největší nátěr.... Já osobně si myslím, že díly s Paris Hilton a Vánočníma zvířátkama z 8. série nemájí žádnou chybu !!! ^_^
Na te trilogii Imaginationlandu si fakt ujeli nehorázně a jsou tam i ty zvířátka nejlepši je Jason z pátku 13. :"I ripped his eyeball out, it`s super hardcore "
mě se líbil ten díl, kde pradovoali Pána Prstenů - třeba "to jsou malí děti, hrajou si na Harry Pottera" nebo "mám všechny 3 díly v rozšířené edici a k tomu 12 hodin vystříhaných záběrů"...
podívejte se na tento díl - je to asi nejhustčí co jsem kdy viděl.
705 - Fat Butt and Pancake Head
Jako svůj referát o kulturní rozmanitosti, si cartman vybírá Latinské umění, a jako pomoc Jenifer Lopezovou (loutku ruční :frog Později v obchodě se loutka dožaduje aby udělali videoklip, který zapřičiní postup ruční loutky v hudebním světě. pravá J-lo ukáže, že si to nenechá líbit.
jo tenhle serialek je fakt hustej. driv sem furt jenom cumel, ale tedkom me dost rad nejak uteklo.kdyby tady nahodou nekdo mel naky rady v kompu bo na divku a byl by ochotnonej mi to vypalcit a poslat, odmena nemine!dik...
peace....
SP si dávám v poslední době možná častěji než je zdrávo mám všechny díly, pravidelně sosám nové díly a s radostí mohu konstatovat, že oproti Simpsonovým má úroveň SP spíše stoupajcí tendenci... poslední řady jsou naprosto geniální - jen namátkou: Free Willzyx, Woodland Critter Christmas, Make love, not Warcraft , Cartoon wars a nebo Stanley´s cup... a postavy jako Timmy, Ručníček, Butters/profesor Chaos a samozřejmě Cartman jsou geniální... Respect for Matt a Trey!
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ