Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pár záštipků ůž jsem letos ochutnal! vzhledem k tomu že mi tak na půl sklidila úrodu zvířátka jsem musel pár kytí skosit jelikož jim už nebylo pomoci doufám že z toho ty zviřátka měli aspoň nějakou srandu, protože já jo! i když to bylo hodně mladý tak účinky super- mimochodem byl to no name skunk! je zajímavý že vedle toho skunku stála čistá travička a tu tam nechaly takže si myslim že i srnky věděj co je lepší!
ee... s týpkom čo máme zasadené, sme to ešte nekoštovali, necháme si to pekne dozrieť a potom začne "koštovanie" ešte také dva týždne a už už bude prvé koštovanie :p
Ja jsem to taky jeste nekostoval,pac toho letos mam po hrichu malo a nechavam to poradne dojet-ja vidim prvni kostovacku koncem zari(samozdrejme pokavad mi to nejaka ruka nenechava nesklidi).
právě včera jsme neodolali s kamošema a jednu větvicku malou spodni jsme sjeli.. byli jsme vygumovani cele opoledne a zabavou pro nás byla i rostooucí tráva...
Původní příspěvek od bossfic právě včera jsme neodolali s kamošema a jednu větvicku malou spodni jsme sjeli.. byli jsme vygumovani cele opoledne a zabavou pro nás byla i rostooucí tráva...
To se máte sakra na co těšit v kolikátým dni byla na květu ta kytka?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ja s kamošmi sme ešte pár dní, pred sklizní začali už niečo málo obtrhávať, nevedeli sme sa dočkať. Ja osobne som mal už v lete zo zastrihnutých častí nejakú tú koštovku. Ruderalis Skunk už koncom leta bol v peknom kvete.
bohužel dnes v noci u nás chcalo dost tak že se mě dvě haluze zlomily pod tíhou vody!!!!!!!! Tak se je setnul a už susíš a opět a zase su zmatěný jak motyka.Jojo Grass is best stuff on Earth.........
jinak sklízet budu jat to tak vypadá cca 14 dní chloupky jsou už z půlky hnědé a krásně pocukrované krystalkama
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Taky jsem s kámošem zkoušel menší záštip jednoho nounejmu :-D a potom nás zastawili policajti uprostřed pole a my snima zkouření w tom autě jezdili.... :-D hold korupce je wšude :-D :-D takže kouření to bude dobrý :-D
Těšim se až to dozraje, hlawně na shamana
Jinak se mi we skleniku z jedne kyti wyklubal hermáč.... parchant docela mi tam ty moje holky ojel... hned jak jsem na něj přišel dal jsem mu co proto, ale už bylo pozdě... Je plnej semen a na ostatnich uz widim ty vacky na semena ale snad i tak nejaky ten wynos bude
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D
Nene to nebyl osobní zažitek... ja to myslel tak že tohle se nam po tom zkusu podařilo vymyslet :-D no prostě haldili jsme nejvic.... šilene teorie a nápady, určitě to znáte..... weeds FTW!! :-D
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D
Jojo myslim ze my hulici jsme vsichni stejni...u nas si taky berou borci radsi dovcu,pac jsou z toho po sklizni dycky uplne na gumu Kazdopadne tady jeste co hulit je,takze i kdyz si myslim ze mam v pohode kyticky...abych se priznal jeste jsem je nezkousel.Az to zahulim,urcite dam nejaky thread i s fotkama...snad vas to bude zajimat...
Jojo myslim ze my hulici jsme vsichni stejni...u nas si taky berou borci radsi dovcu,pac jsou z toho po sklizni dycky uplne na gumu Kazdopadne tady jeste co hulit je,takze i kdyz si myslim ze mam v pohode kyticky...abych se priznal jeste jsem je nezkousel.Az to zahulim,urcite dam nejaky thread i s fotkama...snad vas to bude zajimat...