Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už týden přestávám některé kytí hnojit a dostávaj jenom vodu tak doufám , že tam ten krystalon nebude moc cítit.
A ještě aktuální fotka stromovky ať je to úplné......
No tak sem byl teď zase na kontrole miláčku a dělaj mi radost. Akorát to počásí teď asi neni ideální co?? Vzal sem nějaký ochutnávky , no tak sem moc zvědavej jak to bude chutnat. Už se nemůžu dočkat až je budu mít doma v bezpečí a v suchu.
No rostlinek tady prezentuju v konečné fázi cca 13 , ale někde jsou po dvou což je chyba a už to neudělám. Jinak teď budu mít pujčenej foťák tak zítra bude doufám new foto všech krásek. A začínám pomalu shánět semínka na příští out a jdu do toho po hlavě.
Tak mam tu neww foto z dnešního dopoledne , ale na stromovku sem si to fakt po tom dešti jako nedal. Klouže se to jak sviňa a nerad bych se tam někde napíchnul na větev.
A všem mooooc díka za K+++
A poslední flíček v kukuřici tady jsou dokonce tři u sebe co rostly do začátku květu v lese v kýblích , ale rychle mi ty kýble vysichaly tak sem je šoupnul taky do kuku.
To poolik: Dobrej odhad , nejseš daleko je jich tam 145 .
Jinak sem docela sklamanej , protože už mi uschly ty ochutnávky a jako nic moc. Chuť dobrá , ale učínek nic moc. Jen jestli to neni tim , že se teď pořád hulej ty luxusní skanky a sem zvyklej na jiný zmašťovadla. Sice je to ještě mladý tak snad až budou total zralý tak to bude zase o něčem jiném. Z toho pro mě plyne ponaučení , že od příštího roku jenom genetika.
počkej třeba se ještě dočkáš. Já měl právě ochutnávku takové zmašťovadlo že mi připadala směšná i rostoucí tráva... jinak good luck ať se ti to podaří...