Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Placaté kvetinky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

2 kish Příspěvek č. 17

Huste kish, mas naky foto ? Na to bych se rad podival .

Apropo . Pokud ty kytky zatizime, tak vlastne ty spodni palicky se zacnou chovat jako ty vrchni a tim padem budeme na jedne kytce mit vice svrchnich palic a tim padem pekelne vzroste i vynos na kytku . Je to prada .
Ja si dam letos jeste tu praci a na nekolika kytkach si pomoci nakeho tuheho dratku ty oddenky vytvaruju presne podle mych predstav (tzn. co nejvetsi vynos ).

hihihi

[Edited by prenda on 24-05-2002 at 06:47 PM]

Old Post 24-05-2002 v 17:30 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jah
Nový Člen

Karma uživatele jah - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

imho by se dalo to zarustani spagatu do vetve zabranit nejakym kusem kratonu nebo kuze nebo neceho takovyho, co by se dalo pod ten provazek, popripade drat...

Old Post 09-06-2002 v 12:44 PM
jah je offline   Profil uživatele jah   Find more posts by jah   Foto galerie člena jah   Click here to Send jah a Private Message   Add jah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

??? Příspěvek č. 19

Tak jsem si vzal k srdci zdejší rady a dal jsem pár kyťulím "provaz na krk" (nechci ať jsou moc high - kvůli čorce), mají zatím půl metra,ale začínám je zvykat, je to O.K. ???? není to brzo? i když se říká proutek ohýbej pokud je mladý !!!

Old Post 10-06-2002 v 09:20 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to mariman: ne, je to v pohodě, když ohneš hlavní stonek o 90stupňů tak se na ty dolní větvičky, který by normálně byly zakrnělý a palice by měly malý, dostane světlo a začnou růst a mohutnět jako větve na vrchní části kytky

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 10-06-2002 v 10:25 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

O.K. dík! uklidnil jsi mě, že nic nepáchám !

Old Post 13-06-2002 v 09:48 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

to Mios
jó!!! málem jsem zapomněl! za tenhle příspěvek K+ to you!!! chlape!!

Old Post 13-06-2002 v 09:52 AM
T-MaN
Stálý Člen

Karma uživatele T-MaN - 47% Pěstitelská

ou jeeeee!!! Příspěvek č. 23

no to je masaker! ja vas milujem! prave dnes som rozmyslal, ze to bude asi pruser, ked mi kyti zacne prerastat asi 1,5m vysoku bocnicu na streche a este ktomu som haluzil, ze to bude z opacnej strany zase vidiet z cesty cez zabradlie. proste toto je genialny sposob na chov kyti na streche!!! brat mi tiez spominal, ze sa to da urobit surovo tak, ze sa proste vetva zalomi a netreba sa obavat. rad by som videl foto takehoto stajloveho zahonku.
slava strecham a slava tomuto hviezdicovemu pestu! k4u

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 19-06-2002 v 21:40 PM
T-MaN je offline   Profil uživatele T-MaN   Find more posts by T-MaN   Foto galerie člena T-MaN   Click here to Send T-MaN a Private Message   Add T-MaN to your buddy list     Navštiv homepage uživatele T-MaN! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T-MaN
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

idem do toho, takze potom urcite budu nejake fotky (no sadil som trocha neskor, takze si este chvilku pockame). JUPIIIIII..!

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 19-06-2002 v 21:43 PM
T-MaN je offline   Profil uživatele T-MaN   Find more posts by T-MaN   Foto galerie člena T-MaN   Click here to Send T-MaN a Private Message   Add T-MaN to your buddy list     Navštiv homepage uživatele T-MaN! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mios
Stálý Člen

Karma uživatele Mios - 70% PěstitelskáKarma uživatele Mios - 70% Pěstitelská

Palec nahoru Strecha Příspěvek č. 25

Som veľmi rad, že toto téma zopár ľuďom pomohlo. Dúfam, že budeme môcť vidieť výsledky v galérii.
Tiež si myslím, že tento spôsob je úplne ideálny na pestovanie na streche.

Hlavne nech je pohoda!

Old Post 20-06-2002 v 19:12 PM
Mios je offline   Profil uživatele Mios   Find more posts by Mios   Foto galerie člena Mios   Click here to Send Mios a Private Message   Add Mios to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

když jsem naposledy kontroloval políčko tak ejhle, podcenil jsem kytičky-dal jsem tam slabý provaz a malý kamínky a... kytka zabrala....a rup provázek v řiti a nebo se "kamínek" bezmocně houpal na stonku, no nic!!! každopádně stonky a celý kytky dost brutálně zesílily!!!!udělal jsem očka z kůže (ať špagát neřeže), dal pořádný provaz a šutry, o víkendu uvidím, co s tím týden udělal!!!

Old Post 27-06-2002 v 11:38 AM
T-MaN
Stálý Člen

zahaknutie Příspěvek č. 27

ja si myslim, ze najlepsie je zaistit vetvicky k zemi tak, ze nemozu ani hore, ani dole. to sa da napr. tak, ze cez nejaku buzirku/dutu trubicku prevleciete spagat jednym koncom, ponad stonku a zase spatky do trubicky. na opacny koniec dat nejaku tycku, alebo proste nieco co sa da zapichnut do zeme a ak to je na streche tak urobit na konci tazsi stojancek. popr. by sa to dalo aj uvazovat na take strangy na sposob viazania vinica. no vselico sa da vymysliet.

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 27-06-2002 v 18:07 PM
MarioT
Nový Člen

Karma uživatele MarioT - 47% Pěstitelská

Nápad dalsi zpusob vazani Příspěvek č. 28

Nedavno jsem nahodou koukal na receptar (jo jo ten s tim Podlahou) a ukazovali jak vazat rajcata - pouzivali stare puncochy - normalne ustrihli nohavice a s tech nohavic delali prouzky kterymi ty rajcata vazali aby se neuskrtili samy - tak ja to ted pouzivam na kyticky - a funguje to! Jsou dost jemne na to aby se kytkam nic nestalo! Je to asi o hodne lepsi nez draty a provazy ne?

Old Post 30-06-2002 v 11:54 AM
MarioT je offline   Profil uživatele MarioT   Find more posts by MarioT   Foto galerie člena MarioT   Click here to Send MarioT a Private Message   Add MarioT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

doporučuju všem používat k přivazování sartunu (vlasec na ryby) silnějších průřezů, je toho hodně za minimální cenu, na jednom konci uvážu takovou smičku jaká se váže oběšencům na špagátě,(nevim jak se ten uzel jmenuje) je rychlej a jednoduchej, smyčku udělám "na tuho" dá se stáhnou tak aby byla akorát, ne moc těsná, aby se nezařezávala do větví, který tloustnou, no a tu smyčku navlíknu na větev, stáhnu a druhej konec přivážu do dírky v kýblu! (elektrickou páječkou jsem si udělal po obvodu kýble, nahoře, dirky, do kterých můžu sartunu přivazovat) a je nataženo, takhle tvaruju kytky jak v truhlíku tak v kýblech, když kytka vyroste a sartuna buď nevyhovuje nebo jí potřebuju jinde, starou ustřihnu a zavážu další novou! o pevnosti sartuny se snad zmiňovat nemusim!

kytky jsou krásně natvarovaný, větve ktarý šly moc do vejšky sem stáhnul, a vyrovnaly se s menčíma, byly by i fotky, ale posral se mi film

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 30-06-2002 v 14:45 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P.Mart
Nový Člen

Karma uživatele P.Mart - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 30

Když jsem u jednoho kámoše viděl, jak mu celou boudu prorůstaji jen dvě ohromný kytinky, tak mě to taky napadlo. Odložil jsem přivazování a plazení na pozdější dobu, ale okolnosti, který měly skoro už metr a půl mě donutily, že jsem to zkusil taky. Stačilo mi ke všemu jen pár klacíků ořezaných do špičky a něco na přivázání. Kytky jsem uchytil k zemi jako když se vypíná stan. Na stonky jsem použil zázračný uzel jménem kravský (najdete ho v každé příručce pro skauta) Vše funguje, jak má a já se jen těšim, až začnou valit pálky.

Old Post 03-07-2002 v 15:27 PM
P.Mart je offline   Profil uživatele P.Mart   Find more posts by P.Mart   Foto galerie člena P.Mart   Click here to Send P.Mart a Private Message   Add P.Mart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nobody4
Stálý Člen

Karma uživatele nobody4 - 66% PěstitelskáKarma uživatele nobody4 - 66% Pěstitelská

Obecné no nevim kucká Příspěvek č. 31

Myslim, že je to obecně známá věc. Já používám lámání. Je to podle mně lepší než tvarování ohejbáním. Totiž pokud kytku POMALU zlomíš, vytvoří se ti tlustý koleno a kytka se začne bránit. Takže paldy na zlomenejch větvích jsou mnohem namáklejší, než na nezlomenejch. (je tu vo tom někde thread)
Dále ještě metoda mostu, pokud se vám kytka (z jakéhokoliv důvodu) moc vytáhne, vemte ji a vršek píchněte do země a zasypte, vytvoří se takový most. Vršek časem zakoření a z mostu začne sekundární růst. Prostě každá větev jenž se nachází na tom mostě, se stane jakoby novou kytkou. Dá se tímto způsobem, dělat něco jako živej plot. Má to tak 1.5m a na dýlku tak 2m (záleží na kytce, ze který to děláte).
Ale pozor, není dobré táhnout kytku po zemi = plíseň. Pokud se zlomí, udělejte vedle podobný most z drátu a přivažte to k němu. I reletivně zničená kytka se chytne aroste normálně dál. (mno normálně, spíš ještě víc jak předtím).
VŠECHNY VÝŠE POPSANÉ METODY DOPORUČUJU DĚLAT V RŮSTOVÉ FÁZI, VĚTŠÍ ZALOMENÍ BY V KVĚTU NEMUSELO BÝT PLUS.

Stay high if u can

Old Post 08-07-2002 v 21:15 PM
nobody4 je offline   Profil uživatele nobody4   Find more posts by nobody4   Foto galerie člena nobody4   Click here to Send nobody4 a Private Message   Add nobody4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-10-2013 - Zlomena kvetinka - 27 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás