Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak stav dneska po 15ti dnech pod lampou asi tak 45 den růstu celkem:
1) White Russia - uhynula :-( :-( budiž jí země lehká
2) Nebula II. pěstovaná v kokosu - bylo to takový nedochůdče tak jsem jí obětoval a místo ní dal do skříně kytku jménem "FUGI" kterou jsem dostal od kámoše a tak jsem jí pojmenoval po něm (D)
3) Směs - výška 69cm - spíš vytáhlá málo pater - ale uvidíme
4) Nebula II. - ta mi dělá radost - pěkně se košatí - výška 115cm
5) Blue Berry z řízku - výška jenom 62cm ale je to takový pěkný keř
6) no a pak teda "FUGI" - výška 110cm a líbí se mi asi ze všech nejvíc
Napadla mě jedna otázka - jaká voda je lepší na zalejvání ???
Slyšel jsem dvě teorie :
1) je lepší odstátá voda protože z ní vyprchá chlór - jako u domácích kytek
2) chlór kytkám nevadí - a je lepší čerstvá voda protože je v ní víc kyslíku a ten se tak dostane ke kořenů
Co sy myslíty vy ??? jaký jsou vaše zkušenosti ??????
čerstvá voda znamená asi právě natočená z kohoutku a tudíž i studená, pro kytku je to pak šok, voda by měla mít pokojovou teplotu a v nezavřený nádobě, aby chlór vyšuměl - ten škodí snad většině kytek, má vliv na látkovou výměnu v kytce atd....
citace:
Původní příspěvek od iamnoting ... tak už jedu třetí den 12/12 ...
Napadla mě jedna otázka - jaká voda je lepší na zalejvání ???
Slyšel jsem dvě teorie :
1) je lepší odstátá voda protože z ní vyprchá chlór - jako u domácích kytek
2) chlór kytkám nevadí - a je lepší čerstvá voda protože je v ní víc kyslíku a ten se tak dostane ke kořenů
Co sy myslíty vy ??? jaký jsou vaše zkušenosti ??????
dobrá skříň...taky chci delat ale nemam money...mozna udelam nakou shit skrin aspon pro radost...sodikovou vybojku aby svitila sprovoznim asi za 1100 se vsim vsudy starter atd....ale nemam na ventilaci atd,,,,akorat mam nakej starej vetrak....
Sestříhnul jsem jenom ty vdě největší, Blue Berry a slečnu neznámou jsem nechal být jak jsou ... teď se to začíná pěkně světlezelenat :-) opřes víkend to nafotím a dám sem aktuální fotečky ...