Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo taky sem modrej... po odvodu probělho mlíko totální mazec.. pil i kluk co nikdy predtim nehulil a fakt to docela schytal :-) je to holt jen jednou za život :-)
to vyhozeney: tak to si mě dostal, co bylo po odvodu u mě, teda spíš po několikátým odvodu, ale když sem už konečně dostal modrou,
zrovna ten samej den jsme jeli autobusem fandit našim volejbalistům do odolky kde hráli rozhodující zápas o titul Mistra ligy,
ráno sem šel k odvodu, dostal modrou,
rozradostněn tím že sem konečně po letech dostal modráka a skutečností, že je přede mnou náročnej výjezd, jsem si koupil 1L vodky a nějakej juice, (kdo to trochu zná, tak ví že piva do busu jsou fak na shit, protoze se vám chce furt chcát), no cestou jsem tem litr vodky nejak zprovodil ze světa vyjeli jsme asi v 10 a tak ve 3 už bylo po litru, no titul jsme vyhráli a nastaly bujarý oslavy, padly 2 špeky a pak ještě asi 7 piv, no cestou zpět musim přiznat, že si toho už moc nepamatuju, jen si vzpomínám, že na mě řidič, něco řval o kouření
a aby jste si udělali obrázek jak dopadla oslava modrý knížky a titulu, probudil jsem se ráno v 6 ve stromovce (v parku), nechápal jsem vůbec nic a v hlavě prázdno jak ve vykradeným trezoru
od tý doby jsem se tvrdýho nenapil, teď to bude rok , ale jak by řek kámoš: "průměrná akce "
No ja jen k Pisku, byl jsem tam na kase od brezna 00 do prosince 00 v Purkraticich a vo nakym hulu v prostoru fakt nevim, akorat par kamosu to pestovalo pred kasou v kukurici.
Moje story (bylo jich taky vic) jednoho vecera kdyz sem mel sluzbu v autoparku, tak sme si s pomocnikem poprdeli (jestli to cte, tak ho timto zdravim) - tam to fungovalo tak, ze kazdou hodku sme sli pres celej park, tam pipli, zahlasili ze je vse OK a mazali spatky. On mel povinej odpocinek od 10 do dvou do rana a ja zas od dvou, ale jelikoz sem byl taky zmatlanej, tak sem si sel v 10 taky lehnou stim, ze sem si naridil budika (byl tam ve vybave-ale ten starej zamackavaci) no a misto abych si ho dal na
policku, tak sem ho hodil na postel a vytuch, samozrejme ze sem ho zamack.Vzbudil sem se po ctvrty rani vystrasenej jak hovado, ale nastesti devetak sel taky chrapat pred desatou, takze jeho pomocnik nase obchuzky zapisoval.Raci nechci vedet co by se stalo kdyby nas tam nekdo nacapal jak hnipem.