Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
5x převařil ve vodě.. poté scedil vodu a listy jsem vzal stranou ... proplachl vyzdimal..... pote jsem dal varit mleko ... po sevreni jsem odstranil horní škraloup přidal ganju 1/4 másla a vařil 2 hodiny .. potom trocha smetany .. myslim ze postupem to nebylo .....
nevim nevím... snad možná že ty kytky prostě nemají žádné ThC nebo nevím možna že ty palice co na nich budou .... Palice v uvozovkách tak to budou nejake ridke mrd*y.... nedá se můžu jen čekat a modlit se =) Keep smiling/growing
Tak jsem tu zase a se mnou pár fotek ... zase jsem byl mile překvapený kytičky povyskočily a okolo nich se začíná linout vůně. Jinak listů trošičku od minulých fotek ubilo díky ''nepovedenému'' mléku :-( teď už jsem si vypěstoval ke kytičkám takový vztah že bych asi težko rozdýchal kdybych tam jednou při návštěvě uviděl jen pahýly...(snad se toho nikdy nedožiju ani při příštích growech). to bych byl schopný vraždit ... no a teď ty zmiňované fotky
1)-cele všechny kyti akorát ty nejvetsi jsou nějake uřízlé vpravo
2)-Dvě vrchnice u jedne slečny
3)-To samé ale zdálky (Toho ksichtu se nelekejte- kámoš po úpravě)
4)-Kytka- provizorní název Holotrop,kvuli ''zmutovanym listum''
5)- \
6)- \ - Lesní plesnivci :-)
7)- /
8)- /
9)- Nějaký ten vršek
10)- a makro
Question for growers.... : Jak dlouho myslítě že to má ještě čásek než to seknu ? (samozrejmne vim ze to ma jeste nejakych tech par tydnu, ale moc se fakt v finalni casti nevyznám..) A nebo poslechnu Kolomanuv Thread a seknu to už teďka :-D protože už teď je to absolutně zralé:-D (only joke).... tak se ukažte ... kolik tomu ještě dáváte ?
a z nudy uděláno další video : http://youtube.com/watch?v=3SR5aEM4pRc akorát nedodělána zvuková stopa za samotným videjem takže je tam čerono-černá tma..
tak dneska jsem byl pozalívat kytičky a malem jsem cestou v buse chytl holotropa... to šílené vedro... já ještě v kocovině... nic jsem nejedl... no přeplesk.. ale nakonec jsem to ve dzraví přežil... No kytičky se trošilinku povytaáhly proto nebudu házet nějak moc fotek, ale nějaké květy začaly už pomalinku hnědnout =)... každopaně tady jsou
Dneska (21.8.) jsem byl azse pozalivat a hlavně přivázat kytičky protože jsem měl opravdu obavy aby se jim něco nestalo...Každopádně po příjezdu v nás s kámošem zatrnulo, protože jedna z kytiček byla na zemi .... ale naštěstí se jí nic nestalo spíš jak kámoš řekl tak jí ten pád prospěl No a teď pár fotek... bohužel ale po vyfocení čtyř fotek mi došly baterky a samozřejmně sem neměl náhradní :-( tak příště ... Tady jsou
ja bych pro tebe mel jednu radu...ja jsme delal mliko z mensi kupy a bylo to haluz...normal privedes mliko do varu a das do nej pomalu ty listy...normal za sirova,bez prevarovani a zdimani.....(bude to mliko sice pri vareni trosinku do zelena ale o ve finale zmizi) a varim pul hodinky pridam 1/3 masla(obic.....!!ne margarin!!) varim jeste cca 40 minut..pak dam mrte skorice mlety.ale opravdu mrte.nesetrit.....a cukr..taktez..ale podle chuti..heste prevarim cca 5 minut a je to.......pak smaznu...
Zdraek Kapre... no já naopak listy radši párkrát převařím ve vodě abych je zbavil chlorofilu a ostatních látek, které potom ve výsledku hyzdí chuť mlíčka... jinak mazat nemusíš =) alespoň někdo píše
Dneska jsem byl zase na kytkách a stala se osudová chyba :-( objevili jsme mezi slečnama s kámošem jednoho hermouše :-( a s ním i plno oprcaných šišek :-( V životě jsem ale optimista a tak v každém je něco dobrého ,alespoň jsme si s kamarádem naplánovali příští grow ... cca 50 kytek na konci světa (místo, blíže les s luky o rozloze přes pár Ha kterým projde cca 5-6 lidí za rok ... tudíž se bude na co těšit, ale teď ty fotky z dneška =)Na první od zdola jsem lá a nademnou kámoš =) oba dva po plastice =)
Edit: Tak jsem se dozvěděl, že semena z hermatého mají o hodně větší pravděpodobnost k Hermatismu. Ale plánu se stále držíme