Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
best:skourena kamoska : digy este furt te boli to strevni uchu ? teda usni strevo ... nasledovala 15 min krec na zemi ...
fajn s koureni s kamarada sme sedeli a kecali a ja sem rekl ze jedna kamaradka liba stilem ze ma clovek mokre pisk od nosa az po bradu . po chvili ticha rekl Dejvik : ale tak kdyz mas susaka ...
jo este jednou sem se vykouril sam a byl sem u kamaradky na navsteve ktera mela modrou postel a ja myslel ze plavu a kdyz me odvadli domu chtel sem rozbit nakeho diskouse (druhy den mi rekli ze to byl asi 50 ti lety chlap ) a pak sem vedl 15 min dialog Matka x dcera . ale nepamatuju si ani vterinu
vcera sem byl moc skourenej a bavil sem se s kamaradkou asi pul hodiny o tom jestli muzou mrtvi pohrbivat mrtve kteri umreli v zahrobni svete a tudiz sou vlastne mrtvi mrtvi (a to nebila skourena) kdyz sem to rano v hystorii cestl tak sem neveril co muze skoureny mozek vyprodukovat za sracky . pic
jednou me dostala jedna holcina a na to si fakt pmatuju! sla si holcina jena splasena koupit ciga a zvejkacky a u pokladny: jednu krabicku orbitek a balicek startek
lol...
Tato konverzacia sa zjavila na ICQ medzi mojou osobou a kamosom Z :
Z: nieco nam to oplodnilo....ktovie ze kde vsade po dedine su vysadene rastliny...je to napicu
b: prenajmyte si vrtulnik a vysekajte kostol od farara
Z: zeby farar mal tajne polia?
b: polia maju poliaci , tajne diluju cez certovku s kuunhedom ,ale vyjebu mu cez mozok , lebo samci su na dobierku