Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To sunset: To je v pohodem, myslim ze je to velice individualni vec, me se samce este doma nepodarilo vypestovat ... Takze ani nevim jak vypada v cyklu 18/6 ja jsem psal gdy se mi objevily samice, ale myslim ze je to stejne strasne individualni...
To sativa: dle zkusenosti z drivejska to neni pravidlo.. Ale nekdy to tak funguje...
Zdar a silu
ted mi z mych 5 kytek vylezli 4 samci a u jedny si nejsem jistej, snad nebude i patej- ale vsechno to jisti jedna samice 170 cm, kterou uz mam od dubna, ale tech 5 novejch me fakt nasralo
to Zippi -- Mno ja ti nevim clovece, ale ja me osukal hermous samicku a nechal jsem ji dorust abych vedel co ze semen vzejde. A musim konstatovat ze z tech co jsem vyzkousel cca 20. jich bylo 5 samice a ostatni opet jen a jen hermous. Takze ja bych doporucoval vse co neni jednoznacna samice proste vyrvat :o)
ja som z toho vol.Absolutne neviem na svojej krasavici rozoznat ci tam ma tie pistils alebo nie.Vyzera to tak napoly. No pockam si radsej a dufam ze nebudem sklamany.
Zdar, neviem či ste si niekto nevšimli ale mne sa zdá, že samec ma trochu iný vzhlad hlavnej stonky - má na nej také ryhy, nemožem to povedať na 100per. keď tak ma niekto vyvedťe z omylu...
Don't worry by happy just smile smile smile and life will smile on you...
Normální u samců BÝVÁ že rostou rychleji,mají tlustší,dutý a rýhovaný(jak už zmínil EkonOm) stonek....... Taky mívají hodně daleko od sebe patra.A mívají méně pater než samičky.......
Ale samozřejmě není nic na 100šišek.Takže to klidně ignorujte,jestli se vám to nezdá......
Každopádně je dobré mít pod kytkama substrán na pegonie (5,5-7,5Ph)
Já měl kytku pod spořifkou na 24/0 , pak jsem jí dal ven, kde má teď klasický růstový podmínky a stejně ukázala pistils, sice nezačla kvést, ale alespoň se dalo poznat, že jde o samici. Nevim, jestli to bude tim přechodem v počtu hodin nebo spektrem světla. Teď v poho dál roste.
Kamarad me prekvapil,ze pry pozna s velkou pravdepodobnosti samici od samce uz v hodne rannem veku.Pestuju asi patym rokem a obcas se mi taky zadari.Kdyz mam hodne sazenic,tak uz momentalne jsem schopen poznat alespon nekolik tutovzch samic treba v 15 cm.Samci jsou ridsi,vetsi s mensimi listy.Samice presny opak.Navic pokud se sama kzticka zacne v rannem stadiu vetvit,je vic nez pravdepodobne,ze je to samice.Rozpoznat se da par exemplaru z mnoha,ale nekdy to staci..Minulej rok jsem pestoval jedinou kzticku na balkone a ze sazenic jsem vybral tu nejtutovejsi a..bzla to samice
Chce to trochu zkusenosti,ale tutovy to takhle brzo nebude nikdy.Peace
lidi takze kdyz jako dam hermace odloucene a necham ho proste doji tak budu mit semena(hafo) jen samicek?nebo sem to spatne pochopil?
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.