Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau ten tvůj mini balkonek se fakt mění na maxi balkonek
Plánuješ dát něco ven nebo to chceš všechno nechávat na balkoně?
Určitě je to super mít všechny kytky pěkně na dohled a vědět, kdykoli si vzpomenu, co snima zrovna je.
Na druhou stranu mi nepříde jako nejlepší řešení nechat si každou kytku nebo každej řízek na balkoně a pěstovat to v malých květináčích a spíš bych něco přesunul ven. Já bejt tebou udělal bych nějaký select a něco co vypadá, že se hůř vyvíjí šoupnul ven pokud máš možnost
na půdě už mam asi 8 dalších kytek,ale nechtělo se mi zakládat nové téma.Tak to hodim sem.
kytky jsou BL.
Ale 2 z nich už dost kvetou, a tak je chci zatmívat.Nevíte kdy s tim začít?
A když je budu zatmívat jen o všedních dnech nestanou se z nich třeba hermouši?
foto: 1. a 2.-všechny kytky
3. a 4. - ta co nejvíc kvete
5. a 6.- makra paliček
Takže z balkónu jsem 5 kytek přestěhoval na půdu + zrušil 1 samce.
Další už zas kořeněj teď to tam je asi takhle - foto 2.
a tohle tam je pro okrasu - foto 1
A ty suchý listy co jsou vidět na tý fotce jsou 2-3 řezy co to málem nerozdejchaly,ale žijou.
zatmívání se používá k tomu, aby kytka začala kvést, když máš strach, že vzhledem k době květu nestihne dokvést. to že ti už nakvétá kytka zjara není moc dobrý a zatmívat ji můžeš jen pokud bys chtěl, aby v tom kvetení pokračovala. obecně se každej kdo sází brzo snaží tomuto zabránit,ale při tvým počtu kytek bys to klidně mohl nechat a uvidíš co se stane.
update:
rostlinky se zatim daří držet v rozumné míře. Třásněnky se zde ukázaly jen na 1 kytce takže sem se jich zbavil. Nevim co dál psát takže bla bla bla.
foto:
....-balkón
-největší kytky maj cca 70cm.
tak sem tu po dlouhé době zas a přináším malý update
no tak mé oblíbené No Namy jsou v plném květu a Belly už začínaj taky.
Ale v menším množství se zde objevily svilušky tak jsem je postříkal odvarem z tabáku a pepře a už jich tak moc neni tak to snad bude dobrý.
Jinak prosim vás nevíte co to mam s listama? (je to vidět na tý fotce všech - ty žlutý fleky) a přehnojený to určo neni,protože to tam bylo ještě než jsem s tim hnojivem začal.
Naposledy upravil Rákosníček 07-09-2007 v 17:50 PM
tak jsem si udělal čas a konečně sem píšu.
Všechno to kvete a kvete a voní atd.....
foto:
1 - tohle je BL v květu cca. 3 tejdny ale je opravdu neskutečně pocukrovaná a jak krásně voní.
2 - další BL
3 - zbyteček mého No Namu (ostatní je už zhulený)
4,5,6, - celkový pohled
Včera jsem byl na venkovním políčku (3x BL pěkný keře) a zjistil jsem že začalá kvést cca. před 3mi dny. Což nechápu protože ty co mam na půdě a balkóně jsou už v plnym květu. A tak se ptám: myslíte že to stihne když kvete 56-60 dnů???
tak jsem dnes musel většinu kytek z balkónu přesunout na půdu, protože si rodina stěžovala, že když větraj tak smrdí (voní) celej dům. Jinak čás kytiček už se suší (cca. 1/3), ale u některejch pořád nevim, protože už maj cca.90% blizen hnědejch, ale teď jim začaly narůstat nový bílý.
a tu jsou fotky:
Hele psal jsi i o tom že tam máš Argemon. Jak ti vyšel? Já se ho teď chystám pěstit a moc infos jsem nesehnal.. Jak jsi na to šel ty? a s jakým výsledkem? Díky moc za odpověď!
Původní příspěvek od Fenyl Hele psal jsi i o tom že tam máš Argemon. Jak ti vyšel? Já se ho teď chystám pěstit a moc infos jsem nesehnal.. Jak jsi na to šel ty? a s jakým výsledkem? Díky moc za odpověď!
klíčivost byla 0 % tak sem se tu tomu moc nevěnoval...