Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj no snad budez mit to stesti ...hlavne hlidej ph minule kolo sme jely great wite shark z feminized v aeru a bolo to good nasli sme jen jedno semeno s cele sklizne ted mam nachystanou super silver hazy opet feminized od greenhousu seeds pude do kokosu vedle aera tak sem na to take zvedavej kazdopadne uz si jine feminizovane semena NIKDY nekoupim
good luck sleduju..
Apofiss
Dakujem za tvoj nazor, to euro na odtahu bude musiet stacit a to koli tomu keby som tam chcel dat daco silnejsie nestacil by na to moj pachovy filter tan ma prietok vzduchu len 160m3/h.Uz teraz som dal do toho dost penazi a na novy pachovy filter s novymi dvoma ventitalormi to si uz dovolit nemozem nie teraz .
Moja SPS uz zvladla nonstop prevadzku mesiac tak ze tych 50L nebude pre nu novinka a ak sa pokazi mam v zalohe este jednu .
Mazar som objednal 02.04.2007 v pondelok este do teraz mi nic neprislo peniaze mi stiahlo z uctu ale este nic, to bude koli tym sviatkom co som teraz vychitli dufam ze v priebehu tyzdna uz ich budem mat doma.
Dufam ze nebudem mat problem s hermafodizmom budem sa snazit mat co najlepsie a stale podmienky aby nemali holky stres.
Musim este cakat na vysokonapetove kable co mam objednane (od predradnina k vybojke) dodacia lehota 2-3 tyzdne tak ze mam este dost casu vsetko poriadne pripravit nikam sa neponahlam tak dufamz e to bude OK.
AEROMAN
jou bratu rad si pozriem aj vase prispevky drzim palce .Do pody pridavam taky prasok uz ani neviem z coho sa to vyraba dvyha to trosku PH. Minuly grow som to tam namiesal hned od zaciatku a z 9 rastlin som mal 8 samic a boli to regularne semena nie feminizovane tak ze podla mna dobry uspech.Pocitam s tym ze ked to tam sypnem aj teraz tak to bude v pohode a budu to ciste holky. O tom prasku sa tu este zmienim musim pozriet na obal ze co to je .
Ked ze su sviatky obchody su zatvorene tak ze prace na mojej skrini stagnuju.Dufam ze koncom tyzdna uz bude hotova. Ked ze je tazke zohnat skrinu s rozmermi ake potrebujeme ja som sa rozhodol skrinu si postavit, konstrukcia s bocnymi stenami je hotova vyzera zatial takto.Na stavbu som pouzil HRANOLY 5x5cm ktore som spajal kovovymi spojkami tvaru L.Na povrch som nechcel drevo lebo by to bolo velmi drahe tak som pouzil SOLOLIT odtien svetly buk.Vsetky spoje z vnutra som zasilikonoval koli vzduchotesnosti.Postupne budem pridavat fotografie ako stavba pokracuje.
Ked ze mam v prispevkoch rad vela fotografiji tak pripajam nejake dalsie fotky mojho prislusenstva. Dal som tu fotku plagron hnojiva ktore pouzijem, potom ventilatory euro2 a euro3, odvlhcovac, cooltube, a pchovy filter.
no mas pjekne nadobicko skrinka bude namakla tak at to roste...
hele coze to mas za prasek na srazeni pudy????
jestli ti muzu poradit tak kup na rust kyselinu dusicnou a na kvet fosforecnou a jestli mas na ph metr nebo aspon ph test kapickovej protoze ph je dost dulezite mel si spis velke stesti minulej grow zeti vyjelo 8samic z 9 ja mel 14kali mist regular amam stoho 1 matku jinak vse samci
ph bi se melo pohybovat kolem 6 na hlinu
to mas tak velkou vlhkost ze potrebujes odvlhcovat??
AEROMAN
Na ten prasok sa pozriem a napisem to tu.Dozvedel som sa o nom tu na growery dostat ho v kazdom zahradnictve ale musim pozriet nazov.Ta kyselina dusicna ta by mala byt v tych hnojkach aj fosforecna aspon myslim.Mam na PH tie kvapky tak ze na to si dam pozor.Ked mam byt presnejsi minuly grow mi vyslo 8 samic a jeden hermac cisty samec ani nebol.Dufam ze budem mat viac stastia ako ty ked pouzijem feminizovany mazar same holky by bodli .Odvlhcovac pouzijem az na konci posledne 2-3 tyzdne aby sa palice oblalili miazgov, tak isto potom zapnem aj UV neon potom su fajne lepkave to uz mam vyskusane.Tak drzim palce aj ja tebe pri najblizsom growe a dakujem
Původní příspěvek od ice13 Terru(minerální) bych používal jen Grow.
Chybí Ti nějaký enzymy, growth/bloom excelarátor a final solution. Jak budeš upravovat a měřit ph a Ec?
Nebude mít ten zahradnický substrát vysoký ph? Tlač hlínu kolem 6,0-6,2. Kdyžtak do substrátu přidej rašelinu, pojme víc vody.
To chlazení bude v létě velkej problém. Jeden dobrej větrák by se hodil.
Myslím, že ubohé stínítko od CoolTube na rozměr 1,5x1,5 nebude stačit.
Ať se daří, pěstu zdar.
-jakejje mezi Alga a Terra praktickej rozdíl,alga je biologický,terra biominerální,ale v cem to spociva..? nikde sem to zatim nenasel,jestli s tim mas nejakou zkusenost,ktery je pro palicky lepsi?
Pytlos
Neviem ti povedat ktory je lepsi, takuto zostavu hojek mam prvy krat sam som zvedavy co to dokaze .Dnes som dostal mail od DUTCH PASSION ze mi posielaju semena tak ze uz coskoro to zasadim a uvidime co z toho bude .Budem tu davat vela fptiek a sam uvidis ako funguju tie hnojky.
cus no hnojiva ti sice vodu srazej ale ne tolik sou delane vetsinou na holandskou vodu ktera ma ph kolem 8...no ceska je na tom podobne... a jeste by me zajmalo jak to budes merit kdyz budes pouzivat ten prasek ??? takhle vis jakym ph to zalejes a zadnej prasek nepotrebujes
Terra grow a terra bloom by měli být chemické. Alga grow a alga bloom čistě biologické. U těch terra teda určitě nepodcenit flushing, jinak budeš kuřit pěkny shit. Já používám bio plagron a maximální spokojenost.
AEROMAN
S PH som nikdy problemi nemal mam na to tie kvapky a ani tie som nejak neriesil.Ten prasom som zamiesal hned na zaciatku do pody strednu hodnotu podla navodu a uz som sa viac o to nestara a rastliny boli uplne spokojne.
MOLTERS
dik za odborne vysvetlenie rozdielu v tych hnojkach.
DNES MI DOSLI SEMENA MAZARU OD DUTCH PASSION OBJEDNAVAL SOM ICH 02.04.2007 A DOSLI MI DNES 13.04.2007.PLATIL SOM TO BANKOVYM PREVODOM.KOLI SVIATKOM SA TO PREDLZILO.DNES OBJEDNAM DRUHU POLOVICU DALSICH 10 A UVIDIME KEDY DOJDU.NECHCEL SOM BRAT VELKU OBJEDNAVKU NARAZ pre pripad ze by sa vysitli nejake problemi aby som neprisiel o vsetky prachy urcene na nakup semien.