Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj papajo mas pravdu, dneska jsem byl na kyti juknout a rizky prestaly kvest, a rostou jim nove vetvicky . . . jen matka vesele kvete a nic ji nezastavi , sklizen bude +- za mesic . . . pres leto budu v anglii proto jsem to chtel zkusit na jare nechat dokvest, akorat s tou teplotou jsem to nedomyslel . . . nevadi stejne mam ted uplne jiny starosti nez huleni, a jak pises, roste to a to je hlavni . Jinak s INem prozatim koncim, a tak pujde ven i zbyvajici matka, zatim kvete pod sodikem, ale do dvou tydnu pujde za ostatnima . . .
Zdravim vsechny, je tu dalsi update. Obe byvale matky uz jsou zkosene, moc z nich nebylo, presazeni ven se jim asi moc nelibilo. Navic druhou postihla plisen. Zato rizecky mi delaji radost. Do vysky se moc netahnou, zato zurive kvetou. Kdyz to srovnam s indoorem, tak jsou cca na 30. dni kvetu. Pochybuju, ze by se kyti jeste preply zpet na rust(navic jsou dopoledne ve stinu). Trichomy jsou zatim uplne cire, sklizen odhaduju by mohla byt za 40-50 dni. Fotky jsou tyden stare, ted jsou kytiz jeste o fous hezci . Dalsi update bude asi az pri sklizni, protoze ted jedu za praci do anglie(ale pres leto tu 2x budu kamosum na svatby ).