Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
naprosto spokojený bych byl s 0,5g/w.Mám malou skříň a hlavně nemám skušenosti s indoorem.a navíc mě furt serou SVILUŠKY!!!Tolik chemek sem na ně vystříkal a dycky tak týden klid....Začnu je snad zamačkávat..
Na růstu to bylo zhruba od 14.2 do 2.3, takže chvilinku, ale krásně za tu dobu zarostli ten prostor.Pacháč nemám.Smrdí to jak prase.Smrdělo to i předtím, než jsem přepl..Smrdět to i budeMě to totiž voní
10)PP(skus to zoomnoutcukřííček jak prasea smrdí to jak multivitamin
11)All
Jde určovat zralost kytek pomocí foťáčku?(Protože u pp je doba květu 6-8 týdnů a jde vidět, že je zralejší než ostatní modely..ať vím, kdy mám sklidit..)
Zdar!Zdá se mi to,že stínítko je rovnoběžně s delší stranou skříně?Pokud ano a pujde to tak ho dej kolmo k delší a uvidíš,že rozptyl světla i na bocích bude lepší...Jinak to vypadá dobře
Přidáno dalších 250w do světla..Je vidět, že to kytičkám prospělo..
teplota přez den 26,5, v noci nejde pod 15.
400w jsem dal 20cm od vršků(nemůže jim škodit tolik světla??)
aero>U vršků teplota 26.ale zdá se mi, že kytky, které byly přímo pod lampou takové nezdravější než ty nakraji.
jelikož nepiju, tak jsem si o velikonocích ustřihl tak půl g pěknější šišky pp.
Absolutně mě překvapila chuť(Sušeno v ponožce fénem), byla slaďoučká ale docela tam byly cítit hnojky.Dám poslední hnojku a jedem na flushing
když jsem si dal prvního šluka, tak mě zhulil takovým stylem, že sem si musel dát cígo na uklidnění.když jsem si skouřil sklíčko, tak sem jenom seděl a tak hodinku přemýšlel nad svím uvažováním.Strašně mooc mi to pomohlo.Urovnal jsem si své myšlenky nejlíp za poslední rok...
Nikdy nezapomenu na svůj zástřižek power plantu.
zbylo mě z té šišky ještě na 2 šluky..ve dvou lidech sme se právě velice slušně spálili..Na to, že to má ještě 2 týdny, tak to chutná opravdu výborně a skuřuje takovým hodně aktivním zhulem..řekl bych že docela energicky.Pravděpodobně to bude hodně silně zhulovat po sklizniZatím můj favorit