Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Verze od Canna-helvetica je originál Erdbeer klon x Swiss sativa bohužel nevím jaká generace.Můžu však ukázat čerstvé phota tří základních phenotypů, které jsem u jejich Erdbeeru vypozoroval.
Původní příspěvek od ddt Kto videl Erdbeer x Purpurea Ticinesi (mimochodom tak daneho krizenca ako aj cistu Purpureu vlastnim(sativa dominatna odroda)) t
no IqTyq musim ta sklamat, resp. mozno potvrdit co uz vies, erdbeer, real erdbeer je daleko indika dominatnejsi a vlastne vzhladom je to cistucka indika, krasne gulatucke listy, neuveritelne vetvenie sa a palice, no neviem franta zeleny ho dofotil aspon tie foto co su tu zdialky ale nieco podobne aspon v celku a ako som pisal, palice su dokonca hustejsie ako u vela indoorov, je to outdoor odroda s najhustejsimi kvetmi ako som do teraz videl.
Erdbeer x Purpure Ticinesi ktoru len tak lahko nezozeniete ak si ju neurobite sami je bezprecedentny hybrid, je to snad najkrasia indika na vyzor co som videl.
btw myslim,ze niekde by som v supliku aj vyhrabal seeds sictej swiss sativy
Ak chcete reall swiss genetiku skuste si zohnat aj kontakt na Felixa ktory ale uz bohuzial neposoby na komercnej scene ale kto kto umi ten maa
Tento chlapec ma originalnu purpureu kedze ju sa vytvoril, ma viacero unikatnej genetiky
Moc mě zajíma o které verzi real Erdbeeru mluvíš.Pokud vím REAL Erdbeer je clone only a všechny semenné linie jsou hybridi, tudíž lze očekávat i variace phenotypů.Erdbeer FrantiskaZeleneho je ze stejneho zdroje jako můj.A Felix Kautz prodává skrze C-H, to jsem si ověřoval osobně emailem (snad by mi nelhali).
BTW netvrdím že Fraise Sativa je originál Erdbéér ale že je to mooc dobrý (a rychle kvetoucí) kouř
Když už to tady tak flooduju fotkama, tak si uctivě dovolím ještě jednu sadu.
1. Fraise Sativa mostly indica pheno
2. Heaven samec (cannabis-helvetica)
3. Heaven guerilla grow - trochu mě zklamala potence, která je sice velmi dobrá, ale za tu cenu to není takový smrtihlav jaký jsem čekal.Zato vůně a chuť je opravdu unikátní.Má slaďounký, žvýkačkový odér, který se po rozdrcení květu změní na směs sladce bylinných a fekálních tónů.Stejně tak i chutná.Lahoda.
4. Passion x Heaven - vlastní pokus, zatím netestován.Heaven se zdá býti docela dominantní mrška
Tato odrůda byla selektivně kultivována a šlechtěna Felixem Kautzem z Owls Productions Seedbanky od roku 1988.Původní semena dostal od jedné německy hovořící Švýcarské damy, žijící ve vysokohorské Alpské vesnici.Pěstovala ji tam po dekády, prý pro okrasné účely.Felix byl ohromen výkoností kytek z těchto semen.Tato odrůda je velmi ranná, všechny rostliny byli zralé v polovině září.Všichni jedinci vykazují extrémně fialové stonky se zeleno fialovými květy. Jde o nejlépe aklimatizovanou Švýcarskou odrůdu, kterou Breeder Steve označil jako “fantastický komerční outdoor”.Je velmi silná a soběstačná s minimálnimi nároky na hnojiva a s extrémní odolností vůči plísním.Účinek není debilizující, je ideální pro lidi kteří rádi kouří při práci.Rostliny byli každý rok testovány v různých nadmořských výškách až po 1300 m.n.m.Květy lze bez problému dlouhodobě skladovat a po několika měsících mají opravdu znatelně jemnější chuť.Vůně je na půl cesty mezi pikantní a kořeněnou.Roste dobře také indoor, sice pouze s průměrným výnosem ale lze ji slidit již po 40 dnech květu !
Určite by nebolo na škodu, keby ste spoločne spojili svoje sily, a vytvorily galériu odrôd, s ktorýmy ste už mali tú česť, boli by to veľmy cenné informácie pre grower.cz , a myslím že by ich ocenili všetci uživatelia tohto serveru,
Ste snad asi najväčší týpkovia tohto serveru, s rozsiahlymy informáciamy, ako fakt klobuk dole chlapci
Takže ak by sa vám do toho chcelo ísť, tak let's go
EDIT:
Neviete, kde by sa dala zohnať tá Purpurea ?
Dnes jsem byl nakouknout do kámošova 100w úsporkového mikroboxu na testovní květ klonů Erdbeeru a nestačil jsem valit oči.Holky jsou 45tý den v režimu 12/12
tak soudruzi semena sou doma za 10dni,jak ja se tesim na out.kdyztak bych jich par vymenil ale mam je napul s kamem takze jich mam 20.kdyztak.pm
ps:dik za rady Iq Tyq mas to u me