Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmm tak jak o tom premyslim, tak to bude kombinace faktoru spatnych rizku a toho prosvitajiciho svetla...neni to poradne utesneny to je fakt....myslel jsem ze takovej mini svit vadit nebude...
diky za produktivni rady...obzvlaste kompova analogie je povedena ))
pokud jste nekdo prokoukli dalsi faktory jez snizuji kvantitu pripadne kvalitu sklizne, prihodte do diskuze
no taky se tu nikde nezminuješ o substrátu, jestli se tam neuhnízdili žádní parazité (nebo plísně atd.)
když už neukážeš foto, mohl bys popsat jak kyti vypadaji?? maji OK barvu? nejsou nějak jinak abnormální?? normální velikost?
jo a koukni se na to v čem kyti sou, kamoš jednou použil nějaký kbelíky kdoví od čeho a patrně je nedostatečně vymyl a zjistil že si trávil kyti (ale tam to mělo celkem spád... tak nevim)
Bez fotstejně nikdo pořádně nevyřeší.... Hoď sem foto a my budem hledat chyby. Ale 150gramů na 400watů je pěkná bída, protože i já měl na (2*70) něco přes sto gramů...
fotky bohuzel nemam, pze kytky uz jsou sklizeny....ale bida to je to je jasny...nakoupil jsem tedka nejaky stimulatory od plagronu (konkretne phytamin a green sensation) a supúervit od hesi tak to tem pristim nakombinuju a snad to bude lepsi....popravde vazne premyslim o nejakych tech bublajicich kbelicich...hydro kyticky vypadaji opravdu pekne...akorat to neni zrovna zadarmo....ale radsi poradne investovat nez mit takovou bidu
2 Mesias: a mas to pod tema 70kama v hline nebo hydro/aero?
joo genetika a ventilace dostatek mista pro koreny dela opravdu hodne...kazdopadne me se podarilo dosahnout G indexu 0.8 asi po trech letech pestovani bez vetsich pauz..Co jsem podcenila nejvic bylo asi to, ze jsem moc experimentovala s hydrem proste jsem resila veci okolo a ne podstatu veci, jako je ta ventilace , dobry medium, genetika, kvalitni zdravy rizky ze zdravy a vitalni matky, kvalitni organicky hnojivo, zastip, atd...ale chybama se clovek uci, takze tak
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
vyser se na boostry a venuj se dulezitejm vecem. Zajisti poradnej odtah z boxu a vyser se na pritah ten nech pasivni. Zajisti dobrou vymenu vzduchu v mistnosti, kup kvalitni substrat to petikilo za 50L neni nic hroznyho. Kup cirkulacni vetrakz a poustej ofuk na kytky 24 hodin denne vubec ho nevypinej. Od mala kytky trenuj pomoci kolinek a zastipovani a protrhavej listy at se ti prosvitej palky to 4 kilo uz ma celkem dosvit. Pak uz jenom hlidej ph a uvidis ze to bude dobry
Původní příspěvek od Adur njn...pro me je to holt malo....kamos dela pod 1,6kW 1,5kg a vydrzi mu to akorat pomalu....no neco taky posle dal aby neplatil tu elektriku sam...))....ale kazdopadne ja bych potreboval mit aspon tech 400g a nevim jestli ten malej vynos neni tim, ze 400W je proste malo...radte radte radte
LOL
bud jste smazky,kterym radsi neradit a neresit prvni smazkouhyn na thc,nebo zasrany delaeri,protoze co delate s 1,5kg huleni kazdy dva tri mesice bych chtel fakt videt
no,asi mi nezbyva nez ti doporucit jit se zeptat svyho okrskovyho policisty,cim zvysis vynos a vydelek.omg
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
oomega: hm no tak to dik...poslednich par let jsem vege antialko antitabak...lidi mi rikaj ruzne...treba jako debile zacni zrat maso a chlastat atd...ale smazko...to slysim (vidim) opravdu po dlouhy dobe :-o
Adure,nic si nedělej tady z těch keců ohledně množství finálního produktu,musíš to holt brát jako jakýsi zdejší folklor:-)
Ale k tvému problému,myslím si, jako plno lidí přede mnou, že chyba a možná ta největší bude v genetice,sice jsi tuším nepsal nic o původu a spokojenosti se zdrojem,ale pokud máš z pod 4kila 150gramů asi to nebude nic moc a to spíš nic než moc,nebo se pletu?
Někdo kdo se vyzná v hlíně by také mohl poreferovat jak je to s extra masivním hnojením v tomto médiu?(Má to vůbec nějaký kladný efekt?)Já osobně jsem hlínu nikdy nejel,takže v tomto směru bych si jen honil triko a to přenechám s radostí někomu jinému.
Prostě kvalitní genetika je pro mne takových 70% úspěchu,protože už naše babičky říkávali že z hovna bič prostě neupleteš....
podla mna nikomu nic nie je do toho aky vynos kto ma a co s nim robi. a ak sa niekto podeli o info zo svojho growu, tak to prosim respektujte a zdrzte sa stiplavych poznamok. starajte sa aby ste boli spokojni so svojim growom a potazmo zivotom. ak si tu niekto trufne napisat ze ma vynos 10 kg, jeho vec, skor by sa clovek mohol nieco uzitocne naucit.
verim, ze toto tu uz bolo nespocetne vela krat premlete, ked, tak to vymazem, ale nedalo mi.
respect people ci niekto pestuje pod tubami alebo pod 20 x 1kw.