Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Panove dal jsem si tu praci a zjistil majitele pole a zkusil na neho par bludu ,ze bych mel zajem o nejaky ty tuny kuku a zjistit kdy to planujou ten zbytek seknout a vim hovno ,protoze me rekli ze se orijentuji na pocasi a ze mi presnejssi termin nereknou .No aspon vim ,ze jsem zkusil max. stejne to musim hlidat!! Uz to vypada ze by to ka konci vikendu slo ,sice by to sneslo jeste tejden 2,ale lepsi vrabec v hrsti ,nez zkurvenej holub na strese ne??? konec snad bude i vyzualne zobrazen. Vsem Sladkej Fin.
Zdar, tady pod Beskydama už to taky rozjeli...většina polí ještě stojí, ale jestli bude pár dní pěkně, tak to zkosí všecko. Na zrno se totiž u nás na Severní Moravě pěstuje jenom máááálo asi jim to tu dobře nedozraje. Ale naše nonamy dozrajou i v silážní kuku))
Aje tu sek! Spis musel byt!
celkem bohuzel jen 55 dnu kvetu
podle Nirvany nejmin 58,no skoro
1xBBud,1x Shiva Nirvana
hnuj jen AH-pro nas ocekavani
SPLNILO !
2Radoslav : Jeste nevim,to se dozvim az to uschne,ale podle vzhledu mas pravdu .Ale fotí to !! zkousel jsem tejden starej zastipek ,nez to slo na sek a byli jsme spokojeni.Riziko bylo znacne!!
Nebylo vychodiska.Spodky jestli vydrzi,tak budou odvaz...:-)