Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ABSURDUS :mno spíš že je to přírodní uv zářivka co dáváš do skříně na stádium květu
DJ BISKUP:to asi ne,ale jemně sem přebral......mlíko pro 9 lidí sme vypili v 5 a já měl nejvíc(asi sem si fakt ty 3 hrnky neměl dávat).....to že bylo všechno ozářený bylo asi tím že já měl v hlavě taky pěkně ozářeno
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Valdez: 100% Máš pravdu. Ale psychický vliv když jsi zkouřený a jdeš sklízet je prostě mazec já sám to 1 zkoušel. Ale věděl jsem že to nemá smysl. Měsíc nemá žádné Uv záření!! Nic podobného akorát je ta strana rotpálená na několik set stupňu!!!§
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
kazdy kto sa trosku viac zaujima o bylinkarstvo, samanizmus, magiu, vie ze mesiac ma VELKY vpliv na prirodu cloveka aj na samotne sklizene rastliny...preto sa to robi za uplnku, vtedy ma luna najvacsiu moc!
rad by som bol aby mi sklizen vysla presne na spln mesiaca, bolo by to o poznanie krajsie. ale vzhladom ze niektore rastliny mi uz finishuju, nemozem viac cakat. spln som presvihol tak teraz si musime pekne pockat na dalsi..ktory bude trosku neskor dufam ze aspon jednu kytku budem tento rok sekat za splnu...
Byla tu informace o 22.říjnu, tak jsem se toho chytil a nekontroloval to. 7. října je zajímavější datum, ale i tak nevím jestli to tam ještě bude. Musím to každej den hlídat aby to nesekli jezedáci.