Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wow tak to koukam, muze to byt dane odrudou nektere jako napr LowRider kvetou mooc brzy... a nebo taky nejaky shock ale to prejde bez vetsich problemu ..
dont worry
ak si vsimnes dost vlea ludom tu uz nakvitli rastliny..niektry tvrdia ze je to pocasim ze bolo zo zaciatku moc skaredo iny vravia ze je to tym ze kvetiny boli prilis skoro zasadene skoro cize den bol kratsi ako noc...vidim ze mas kvetiny uz velke dos tak to moze byt tym..ale nevim no..mam taky pocit ze mi tiez jedna zacina kvitnut tak uvidim...neviem ako sa ti podari vratit kvetiny spat na rast na to som cital tiez viac nazorov napriklad ostrihat kvety ale potom sa kvetina z toho dlho spamatava...tak nech ti poradi radsej niekto kto s tym ma skusenost ale urcite sa s tym bude dat nieco spravit...tak ti drzim palce hoj
Jo letos je to nejake divne s tim kvetenim, kamosovi taky zacal kvest naky noname, me kvetla white widow, ale ta ted nejak prestala kvest, ale zacal mi kvest Holands hope a uz jsem cetl i v jine galerce ze jim to tam taky kvete. Zajimalo by me proc se to letos takto kazi. mozna ze rostlinky nakym zpusobem citi ze bude kratke leto a hnusny podzim a proto kvetou uz ted, taky mam pocit ze nase kyticky letos rostou nejak rycheji.
Zdar! máš je fakt krásné. Nakvítání bych neřešil - ona si kytí poradí sama. Nebo můžeš zkusit něco jak já - viz můj thread.
Jinak bych ale tu velkou přesadil - průměr 28 cm je na takovýho obra celkem málo - navíc během Jula to může udělat dvojnásobek.
Myslis ze je to velmi potrebne presdzat ja si totis nemozem dovolit obra koli susedom. Prave dnes som vetvy poohybal skro do vodorovnej polohy. Foto dodam neskor.
Tak jestli si to dal do vodorovné polohy, tak máš zase dost rezervu na výšku, ne? Pokud jí zajistíš potom v květu pravidelnej a hodnotnej přísun živin, tak by v tom květináči i vydržela, ale rozhodně ti asi ze sebe nevydá vše, co by mohla.... i když byly tu i pokusy, který dokazujou i opak - viz Jahůdka s jeho 0,1 L kelímkama od jogurtu.
Já bych ale neváhal a přesadil.
Prave som prisiel domov a zistil som ze mi vietor rozstepil asi 5 cm stonku na rastline z fotiek 1,2,3,4 namieste kde boli vetvy uviazANE tak som to stiahol paskou. Myslite ze to pomoze????? pls HELP!!!