Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
který můžeš rovnou ''uhvízdnout'', stejně už jejich funkci převzaly classic listy.
přimlouvám se, ale klidně je tam nech, jen až budeš přesazovat dej hlínu až po ty mateční lístky...fukci už neplní a časem se stejně rozloží a je to bez násilí řezu
docela slecinko cumim, jak ti to pekne roste.
jen malou otazku: chces to dat ven, nebo nechas windoor?
a male doporuceni: kyti maji moc uzke kminky, muzes je presadit a tak 10-15cm zahrabat, nebo zastipnout, coz zesilej, nebo na ne na holky (doufam) obcas otevri okno. a nebo na konec, co kdyby ti tvuj mladej udelal z malyho vetracku (PC) ofuk, oni kdyz budou silnejsi, tak toho víc narostou, takhle bych se bal ze se mi zlomej
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jestedman: Budu nechávat windoor-měla jsem kytíz na balkoně a lidi moc čuměli, takže asi zůstanou tam kde jsou. Okno mají otevřené takřka nonstop, takže na ně větřík fouká.. Jinak jsem zkusila asi 2 kytky fimnout, tak dneska uvidím, jak to vypadá... Snad budou OK Když se to podaří, tak udělám update fotek...
Na tom obrázku jsou ještě trošku jiné, menší... Tyhle jsou kus větší... Rozměry bohužel z hlavy nepovím-jsem mimo domov... Napíšu to asi příští víkend-až se vrátím