Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám dotaz přežijou kytky když je nechám v těch 4L květináčích až do konce?? Čet jsme tu něco o uhnívání kořínků. 3 kytky chci vysadit na chatě ale jednu si chci doma nechat
Hele, myslim že by to neměl bejt problém...minulej rok jsem si nechal jen tak pro prdel celej rok tři kyti v kelímku od jogurtu a fpohodě dozráli(jen bylo na každý tak na jedno brčko)! Jen nesmíš čekat nějakej velkej výnos...čím míň místa pro kořeny, tím míň palic...
přes noc? chtělo by to víc info - jestli to nebylo přelitý(uchlastaná), nebo naopak vyschlý. Nebo jí zalejval studenou vodou za přímýho pařáku někde u zdi, která sálala a kytííí dostala šok? vyžraný kořeny od nájezdníků v tom květináči snad nehrozej...
add kamos no to mliko by asi ani tak nemelo cenu a tomu redidlu bych i veril...
jinak mas fakt pekny kyticky, ja jsem letos nejak zaspal a po lonskym uspechu ktery si uzil nejaky corkar se mi do outdooru moc nechtelo, ale uz rostou ve foliaku tak se asi taky konecne na tomhle serveru necim pochlubim, ale az budou vetsi
jo a hlavne jsem se chtel zeptat co to mas za modely? nejak jsem to tu nenasel, tak doufam ze jsem to neprehlidl, me tam roste 7x durban poison a snad nejakej samanek, ale moc jistej si tim samanem nejsem
Já bych ti obecně doporučil fakt větší klid. jsem přesvědčenej, že tady ti nikdo na setinu milimetru FIM neřekne. to prostě nejde. vzniklo to haluzí, takže podobný štestí, resp o málo menší, protože tušíš, že to jde, musíš mít taky.
Ad kristalon start, nevymýšlej nic s gramama a podobně a řeď to jak je v návodu a to jednu odměrku na 10l což je cca konev. ŕedím tak dlouho a žádnej problém. později klidně i přitvrď.
dobře žes přesadil, kytky potřebujou víc, než 5litrů.
Původní příspěvek od Sar Hele doporucoval bych ti nestresovat tu kytku focenim s bleske kdyz ma mit tmu - nemuselo by se ji to vubec, ale vubec libit...
hh mam taky vdovu muzes se podivat a afgana a ted jeste nove cleny
Jack Herer 3x jsou stary 6dni a mŕozviji se 3.ti patro
jinak neodstehoval ses ted do brna??nejses poool prdel??
Nejdřív hnoj málo a pak pomalu přidávej. Kytky zvládnou hodně, takže nakonec budeš hnojit třeba 200procentním roztokem každý den místo 100 procentním jenou za čtrnáct dnů. Jinak z těch pařezů něco málo určitě bude. Tvůj kámoš se teď holt musí modlit za to, aby ty kytky začali kvést co nejpozději. Jinak máš celkem nice kytky a já přeju pěknou sklizeň... (bez čorek...)
Hezká kytí, ale připadá mi, že asi ještě moc zralá nebyla. Ale jestli si nechal ty kořeny, tak asi dojede..
Taková maličkost - nešlo by ty fotky otočit, aby se na ně dalo koukat bez otáčení hlavy o 90°?