Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
máš to opravdu moc pěkné,krásně vzrostlé,prostě paráda,jen jsem se chtěl zeptat na hnojení,čím a jak? jináč přeji mnoho úspěchu bez těch čórek a K+ pro tebe
Dnes jsem přesadil dokonce i matky, kt. jsem si chtěl nechat na balkóně. Když si vzpomenu na minulý léto, jak jsem musel pořád zalejvat a hlídat vejšku kůli sousedům. Nemluvim o "minimálnim" výnosu.
Něco k fotkám:
Holkám se daří dobře, jak je vidno. Jenže, 3 rostlinka z leva se jaksi zdá být nějakým nedopatřením samečkem (2 fotka, 3 fotka už s se samičim květenstvim, 4 fotka). Tak jsem udělal radikální řez a vyškubnul ho.
Koupil jsem raději ještě jeden substrátek a trošku tu vyšeptalou zeminu prohrábl a přidal trošku kompostu.
V hlíně mám tedy 13 kytek, z toho počítám, že 1 nepřežije (nepřející počasí) a kdo ví kolik ještě přibude samců!!!
Původní příspěvek od mopslik Jak jsem řekl, po týdnu jsem zase zpátky...
3 řezani přesazeni do země, pro lepší růst jsem použil jeden 50 l substrát a zeminu jsem ještě prokopnul. Je to osvedčený místo u nás na zahradě v rohu baráku. Kýti jsou od východu až po západ na slunku, je to nejteplejší místo... však za pár týdnů to bude vidět.
Zdar,tyjo,řek bych že je máš moc u sebe,dal bych jim víc místa,jinak to vypadá náramně dobře
Souhlasim se sony_blue, trošku víc místa by prospělo. Ale snad to bude stačit. Jo, koukal jsem, že v příspěvku číslo 7 je vidět, že jsou kyti hned vedle plotu...nebojíš se sousedů?? Nebo s nima máš dobrý vztahy?? Jinak kytizz jsou zatim krásný, tak ať se daří!
no vyzera to teda fakt nadherne. ja byt tebou tak by som to pri raste zacal ohybat ako Lahvan Flaski vo foliaci. vyriesil by sa ti tym problem s priestorom pre kytky a zvysil by sa ti aj vynos. bola by tohaluz keby dva metre od steny boli na husto same palice. si to viem zivo predstavit taky pas.
jak jsem psal, pěstuju u baráku už delší dobu... jak z vrchu (u plotu) tak ze spodu máme sousedy výborný (dokonce jednoho z nich je bratr policajt, ale taky v klidu). Občas ze začátku jsem slýchával co to tam pěstuju za zeleninu, teďka už vědí moc dobře oč se jedná a jen se ušklibují když tam zrovna běhám s foťákem Dokonce jeden soused o 3 baráky dál mi je chodí okukovat a občas se zastaví pro jointíka (je mu přes 40 let!). Sám jsem to dobu nepobíral, ale když mi řekl historku s kouřením a alkoholem. Hned jsem věděl, že je to můj člověk.
Ostatně i můj tatík je v klídku... občas mi to zalije, když je potřeba. Jednou jsem byl na pár měsíců v zahraničí, tak mi je i zaštipoval a hnojil.
Co si víc přát?! Jen aby to pěkné rostlo a lidí se měli rádi a byli zdraví...
Díky za koment. a dotaz.
ahoj, zkušenost s nima mam celkem dobrou. Chce to jen hledat po květinářstvích a najít nějaký levnější... jednou jsem se totiž napálil a koupil předražený... btw. mě se nikdy nestalo, že by se rozpadli. Problém může někdy být se zálivkou, pokud je máš venku na slunci, rychle vysychyjaj (jako každý jiný květináč s malým obsahem). Ale když je dáš do misky s vodou, nevidím žádný problém...
Ale pokud uvažuješ o dlouhodobym pěstění, kup si nějaký menší květináčky (např. příspěvek č. 10 nebo př. č. 4 - kontejnery o velikosti 13x13 a jeden vyšel na 6 kč,--).
O.K., dikes, stejně si koupím asi ty rašeliňáky, něco mi totiž říká, že budou mít dobrej vliv na pH, jo a taky se dáj dát přímo do hlíny a kořeny jima prorostou, což by mohla být dobrá výhoda, protože by se neodřely špičky kořenového vlášení, jako se tomu děje při vyndávání z umělohmotných sadbovačů
Z příspěvku č. 3, 5 fotka z leva HH - samec. Chcu jen zachovat trochu semen. Až samec začně pořádně produkovat pyl, začnu ho sbírat. Potom už jen štetečkem opyluju pár pestíků...
Trošku aktualizace ze slunečného dne, což u nás není moc obvyklé O víkendu se má i oteplovat, tak bude ještě líp... necháme se překvapit Kýťám jak je vidno se daří dobře, aby jim bylo ještě líp trošku jsem je přihnojil Bcuczzem.
Další dva syčáci na obzoru no je to možný?! Na jejich místo příjde zřejmně nasadit HH. Buď to jsou řezani ze dvou samců, kt. mi vyrostly anebo jsou to maskovaní hermouši... kdo ví, každopádně jsem rád, že se mi včas ukázali. Skončili jak jinak než na kompostu...
btw. zajímalo by mne, jaký máte názor (př. č. 34) tedy na umělé opylení a zachování genetiky. jste pro nebo proti? pěstujete raději ze semen přímo od výrobce nebo z řezanů od kamarádů.
Díky za případné komentáře...
aktual.: přijde mi to nebo je to pravda, že se lidé tohoto tématu bojí?
Názor? No samozřejmě kladný! Kvítí, které sám vyšlechtíš z modelů, které vyhovujou tobě, budou věrným obrazem tvého vkusu, jak má ganja vypadat a já sám se pokusím o něco takového, pokud bude nějaký samec...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Původní příspěvek od mopslik Další dva syčáci na obzoru no je to možný?! Na jejich místo příjde zřejmně nasadit HH. Buď to jsou řezani ze dvou samců, kt. mi vyrostly anebo jsou to maskovaní hermouši... kdo ví, každopádně jsem rád, že se mi včas ukázali. Skončili jak jinak než na kompostu...
btw. zajímalo by mne, jaký máte názor (př. č. 34) tedy na umělé opylení a zachování genetiky. jste pro nebo proti? pěstujete raději ze semen přímo od výrobce nebo z řezanů od kamarádů.
Díky za případné komentáře...
aktual.: přijde mi to nebo je to pravda, že se lidé tohoto tématu bojí?
ja tedy radejc z rizku-nemusis hlidat samce,neni to takova piplacka jak se seminkama,navic rizky mi prijdou celkove vitalnejsi,aspon takovou ja mam zkusenost oproti sazenicim ze seminek