Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytinky docela povyrostli za ty dva dny...Viz fota...Dnes večer půjdou do hlíny...Ale na chatě takže fota budou až v neděli k večeru..Zatím se loučím..Užijte si prosluněný pátek! Peace
Zdarec. Neni to spatne. Ale nemas to moc na husto? jj ja vim ze neco by mohli bejt samci. A coz kdyz ne? Nu coz pak se jiste neco vymysli. Mej a smej se
No ja sem s hehelum v jednom outdooru....ty bys nam chtel ty seeds poslat zadaco? :-O to bys bykl tak ochotnej? se distak pls ozvi urcite bysme neodmitli a jinak moc krasny roste ti to dal vidim ze karmicku sem nedal jen tak pro nic a nic zaslouzis si ji kdzy to tak pude este chvilicku dal leti ti dalsi a dytska se teda pls ozvi mej se cushh at ti to roste daal Peace
Díky všem za K+..Ještě jeden dotaz...Prosím Vás...Co to může bejt...Dal sem malou kytku do zeme..Podobnou tý 4.tý...Příjdu další den a je tam jen stonek bez těch malejch lístečků...Původně sem myslel že to dělal mravenci kterejch je tam plno ale asi ne co?
2:strihorukyeduar
to bol slimak mne pozrali kopu kvetin mnuly rok.. bud ti zozere len listky alebo celu kvetinku alebo iba obzere listky..a spoznas to aj tak ze tam mas zaschnuty ten slimakov slizna hline dakde v okoli kvetiny..a vyriesis to ked okloie kvetiny obsypes pilinami alebo kavou pieskom a ked budu vacsie tak mozes dat smirgel okolo stonky ale pocul som aj o medennom drote vraj cez ten slimak nepojde...tak drzim palce nech ti to nepojdia vsetkocuzz
A zapomnel jsem ti jeste napsat ze na srnky je ouplne nejlepsi vycesat psa dat ty clhupy do igelataku , propichat ho a privazat v okoli tech kytek. Praktikovano a ucinnost je stopro. Ale nezabira to proti lidem. Bacha na to.
A at ti to hnete.
mne sa stalo nieco podobne...je to urcite slimak, bo ked som to zacal checkovat aj na dalsie dni, tak si taM uz turoval ale ja som ako predatoR HO POTRESTAL A ukazal skusku ohnom:-))) Edo, vyslo mi od teba asi 12 semienok, tak ti niekdey ukazem ako sa mi dari...fakt vsetko rasTie...ja namiesto plotikov pouzivam bud pletivo(ale vie sa to vypomstit) alebo robno umiestnit do takych miest, kam sa zviera nema sancu dostat(iba zvierata ako ja:-) IQ si to dava asi najviac...powerplant to na vonku az tak nerozchadza..ale hadam bude OK
CU
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need