Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A zde je další WR no.3 ta už není v kýblu je v zemině pro pokojovky byla hnojena 3x krystalonem start výška cca 45cm
-na levé straně jsem ji zaštípl(normálně) a rozvětvila se 3x !!!
koukám , že opravdu se letos příroda zbláznila , že ty kytky kvetou nějak dřív ... máš to fakt pěkný
Kolika litrovej je ten květináč na tu minikytku no-name??
ty kytky v kýblech mám spolu s kámošem a každých 10 dnů jsou stříkány Phyt-aminem a prozatím hnojeny 2x krystalonem(dokud nezačaly některé kvést)
budu objednávat lepší hnojku na květ možno ještě i na růst (Plagnon Alga Bloom, PK a ještě final solution)
mimochodem mám ještě řízek Budhy a Skunk no.1
tak se snad i něco sklidí ---------- I need sleeeep
Tak přišla morová rána kymošovi nonamy prišli o život jeho vinou ale umyslnou kvuli babě(long story) tak jsme šli přenést kytky nekam do přirody zustali mi 2x AKxWW v kyblech 15L a jejich výška je cca 60 cm(docela málo ale stačí tak na 1m kytku při sklizni) ale naštesti to jsou samice a chtěl jsem se zeptat jesli nevadi že zustanou v kyblech? o zalevaní není probem takže to vadit asi nebude jinak pro jistotu dam na povrch hliny kolem stonku(kmenu) netkanou černou textilii proti vysychání,rustu plevele a prohřátí půdy jinak mam jeste jednu AKxWW ale je to uplně jine pheno jinak voní a jinačí stavba kytky a listů nevim jeste co to je(nemohu si vzpomenut) ale tušim že samice je vysoka tak metr a hnojení je pokažde když je sucho 2 litry vody s krystalonem start nejak 4 ml na 2 L vody - zvykla si nikdy nežloutly listi a jde vidět že ji to prospívá,z této kytky jsem udelal 3 řezy a skutčně-chytly se aspoň kamoš ma co co pečovat, potom mam ještě 2 řezy v zemi vedle kýblú a to Budhu(30cm nehnojeno) a Skunk no.1(15cm nehnojeno) to je vše snad jeste tak 2 tydny porostou at jsou vetší protože si chci první sklizen vychutnat a těším se jak prase jinak jak budu mit možnost vyfotit tak taky tak učiním jo a hnojivo mam Plagron alga bloom 250 ml.
tak je to v prdeli sem byl zalít kytky a zjistil jsem že jsou nemocné a ještě k tomu nevím co to je??? Popíšu- na listech se objeví velmi malinkaté skvrny a po skvrnách následují malé dírky(jakoby vyžrané) prosím zkuste nekdo poradit zda je to zlé
Prosím tě,postříkej to Mospilanem a bude to oka.Každopádně kytka není nemocná ale je napadená nějakou housenkou či co to je,která vyžírá listy.Pokud má kytka dostatek listů tak se není čeho bát-přežije.
dnes (před chvílí) jsem byl postříkat kytiz mospilanem(množství dle oka) snad to pomuže,jinak co napadlo moje kytky byla píďalka podzimní ,na napadené kytce jsem vcera trochu otrhal listy WR no.2.Zatím mě docela sere že nekvetou:eekžádná ani řízkym dával 3x dávku plod a květ)
foto1 - příprava nervového postřiku -mospilanu
foto2 - tak to je Budha je sice moc málý (tak 35cm) ale v klidu
foto3 - to je Skunk1 to snad není možné že roste něco přes měsíc
foto4 - to je WR no.2 výška kolem 1,4m pěkně zahuštěná kytka jen neane začít kvést - aspon ze je to samice
foto5 - WR no.1 výška tak 80 cm taky jeste nekvete
bojím se at nesklidím jen listí
Zdar tak dnes jak jsem přijel ze školy jsem se šel podivat za kytičkama - neviděl jsem je tak 2 tydny jak jsem je uviděl tak sem čuměl všechno jsou samice a plně kvetou asi ty 2tydny tak jsem je pohnojil Plagronem Alga-bloom v poloviční koncentraci,pujdu na ně pomalu a postune zvyšovat dávky co 2 tydny o 1ml/litr - snad to přiži jou.Fotky bohužel nemožu poslat