Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já klonuju do stavebního rockwoolu. Ten má pH taky v phodě (ikdyž třeba sem narazil na dobrou šarži, ale mám 3 balíky, takže mi to stačí na zbytek života)... akorát ho namočim na 24 hodin do vody s pH 5,5 (neupravená voda z vodovodu) a do 2 tejdnů mám u všeho pěkný kořínky... Chcíply mi zatim jen 2 klony a to proto, že sem odjel na 2 dny pryč, nechal sem moc vody v pařníku a přestalo mi svítit světlo, takže to pak nějak nerozdejchaly a uhnily...
hogi: do stavebniho RW? a neni on nahodou naimpregnovanej? kamos ho ma hromadu pred barakem a posledne kdyz jsem k nemu sel a prselo, tak se tam tvorila kaluz v miste kde byla dura v igelite v tom baliku. Takze asi mas jinej RW nebo nejakej zazracnej zpusob jak z toho vyzdimes ten impregnat. Zatim a peez
Mám normální Rockwool s nápisem Rockwool, ale je spousta druhů. Mormálně kus vezmu, propláchnu ho voudou trochu pomačkám a von se nasákne a drží vlhkost... Každej na G tvrdí že to nejde, ale asi narazil na nějakej jinej, než co mám já....
Věřil bych tomu, že je základní stavební rockwool (ten mám já a je na klonování v pohodě) a pak jsou ještě různý speciální modifikace a ty nebudou asi moc vhodný... Když se podíváte na rockwool.cz tak tam toho sou mraky...
to gg133: Jo no ono to nekdy chvilku trva. Podle me dost zalezi na genetice. A taky na ostatnich faktorech. Nektery se mi taky chvilku klubaly ale nakonec asi za 3 tydny i ty nejzarputilejsi nekorinkovci vypustili korinky. Klonu zdar
A prikladam fotecku jak mi zakorenil i listek co byl poskozenej.