Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj.
Rozhodně power plant je super energeticky model, takže ho kup určitě.
SuperSkunk taky nabije, ale je to spíš taký pohodářský model .
Jinak je u Nirvany ještě Pure Power Plant, ale to je hybrid a prý nenabije tak ja power plant.
Jinak ještě je tu Cinderella C-99, ktera si prý zachovává skvělé vlastnosti i do 3. - 4. generace a je to prý nejenergetičtější model podle toho co jsem slyšel.
A Pokud myslíš vypěstování nějaké indiky OutDoor, tak samozřejmě jde, ale chce to trochu víc péče.
indicky konopí a kdo ho kdy pochopí... volim INDIKU páč po ní mám nick a libí se mi víc vzrůstem, jinak to nějak při hulení nerozlišuju a ani nepreferuju...jinak by mě celkem zajimalo co by pan minigrow napsal k RUDERALISU, když tak pěkně popsal stavy po konopí... vim, že ho tady asi nigdo nepěstuje, ale je to škoda....!
hulim oboje, tagze mi v ankete chybi varianta "jak kdy" hlasoval bych pro oboje, ale to asi nejde a ja nechci zavarit server, tagze se zdrzuju hlasovani
Rudealis - Nádherně žádné stavy a smrtelná pachuť
Jinak je to škoda, že ho nikdo nepěstuje.
Kdysi sem sháněl semínka, ale nikdo se neozval, toto konopí se prý vyskytuje na jižní moravě, tak sem to chtěl po někom sehnat, ale jaksik to nevyšlo.
Chtěl bych se podivat na to jak to roste, prý to nezávisí na světelné periodě.
A taky bych to chtěl s něčím skřížit.
Prostě oprcat nějakého skunka rudealisem, co by to udělalo !
ja jsem mel seminka udajne ruderalisu od jednoho člena zde, možna bych si ješte vzpomnel na nick, ale nerad bych ho ztrapnoval tim, že to žadnej ruderalis nebyl! Normalne by nebylo spatny mit ve skrini poradnou indiku, sativu a v neposledni řadě ruderalis
mám rád obojí, nemůžu hlasovat
o ruderalis mám eminentní zájem (vidina paliček už v červnu, sweet ), nenašel by se tu někdo schopný podat growreport?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Ano, já...
Cannabis ruderalis, konopí rumištní je dvoudomá, vzácně jednodomá bylina s bohatě větvenou, asi 0,5-1m vysokou a slabě rýhovanou lodyhou. Okvětní lístky prašníkových květů jsou zelenavé s úzkým bělavým lemem, pestíkové s nápadně dlouhými červenými bliznami. Semena jsou na povrchu nepravidelně tmavě mozaikovitá se zřetelnou oddělovací vrstvou tvořící masivní zduření; v období zralosti samovolně vypadávají. Je to plevelný druh bez významnějších omamných účinků.
Tento druh je domácí v jihovýchodním Rusku, zejména v Povolží, na Urale, na západní Sibiři, na Kavkaze, v Malé a Střední Asii (až do výšky 2000 metrů nad mořem). Vyskytuje se však i v Turecku, Íránu, Afghánistánu, Tádžikistánu, Kazachstánu, Mongolsku, Číně a na Dálném východě. Na území bývalého Sovětského svazu roste kolem vesnických obydlí, na svazích u cest, rumištích, v zelinářských zahradách, sadech, na úhorech, někdy i jako plevel v obilí, avšak v nevelkém množství, nejčastěji ve stepních oblastech jihovýchodu evropského Ruska a na Sibiři. Druhotně se rozšířil do střední a jihovýchodní Evropy a dále do Polska, Litvy a Estonska. Jako plevel roste také v USA a místy v jižní Kanadě. V České republice se vyskytuje hlavně na jižní Moravě. Roste také na jižním Slovensku.
Vy co se tady ptáte na ruderalins semíka. Zkuste hledat Lowryder, Ruderalins skunk, nebo Early Special (akorát u toho se to projeví jen u cca 25% kytek). Ale chce to origoš seeds protože podle informací tady na fóru je ta vlastnost(květ bez ohledu na fotoperiodu) recesivní tzn. u F2 semínek se projeví na míň kytkách. A řízky z pochopitelných důvodů asi neseženete.
Mne skor vyhovuju mostly SATIVA odrody.
lenže ked je zase dobra sativka vačšinou jej chyba dobra sila.
Teda u NO NAME sativ z okolia to vždy taq bolo,
ale tento rok kamarat zohnal seeds mojej najoblubenejšej sativi skriženej so SKUNKOM- Juicy Fruit x Skunk no.1
Taq uvidime.
Najlepšie je to striedat aby stavy po čase neboli nezaživne a nudne.
Aj taka silna INDICA občas poteši. ZDAR !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !